Design publish
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een vrachtwagen met autolaadkraan is onmisbaar bij transport van zware goederen

Het vervoeren van zware goederen, zoals containers of units, is erg lastig zonder de juiste transportmiddelen. Veel transportmiddelen zijn te klein of kunnen erg zware goederen niet aan. Bovendien bevatten veel vrachtwagens geen autolaadkraan, wat het transport lastiger maakt: een autolaadkraan zorgt er immers voor dat zware goederen snel en efficiënt naar de juiste plek getakeld kunnen worden. Heeft u dergelijke goederen die vervoerd moeten worden en wilt u het transport ervan overdragen aan een expert? Ontdek dan wat P. Lock en Zonen Beheer B.V., met een vestiging in Hardinxveld-Giessendam, voor u kan betekenen. Zij beschikken niet alleen over vrachtwagens met autolaadkraan voor transport, maar ook over gecertificeerd en vaardig personeel dat dit transportmiddel op de juiste manier kan bedienen.

Chauffeurs met de juiste certificaten

Naast dat de chauffeurs van P. Lock en Zonen Beheer B.V. uiteraard goed kunnen rijden en u kunnen helpen met het laden en lossen van goederen, beschikken zij over een diploma met als titel ‘Kraanmachinist met hijsfunctie’. Dit wil zeggen dat zij uw zware goederen, zoals containers en units, met de hijskraan op de juiste plek kunnen takelen. Een dienst die vele transportbedrijven niet direct aanbieden! In combinatie met het ruime wagenpark, beschikbare materieel en de deskundigheid van de chauffeurs, bent u ervan verzekerd dat het transport van uw goederen met autolaadkraan snel en soepel verloopt. Dat is toch precies wat u wilt?

Een milieuvriendelijke werkwijze

Deze expert heeft het milieu zeer hoog in het vaandel staan. U kunt er daarom vanuit gaan dat zij zo milieuvriendelijk mogelijk te werk gaan. Dit betekent dat de vrachtwagens voldoen aan de emissienormen en dat de chauffeurs worden gestimuleerd om zo zuinig mogelijk te rijden. Een prettige bijkomstigheid!

Schakel deze specialist vandaag nog in

Het vervoer van zware goederen heeft u natuurlijk het liefst zo snel mogelijk geregeld. Wacht daarom niet langer en maak een eerste afspraak met deze specialist. U vindt de contactgegevens op de website.

https://locktransport.nl/