Design publish
Image default
Zakelijke dienstverlening

Mobiele afzuiging zoals uw werkplek het nodig heeft

Luchtafzuiging is in eigenlijk elke industriële werkplaats een vereiste. Lassen, zagen, slijpen; het zijn allemaal werkzaamheden die schadelijke stoffen en rook de lucht in brengen. Deze moeten verwijderd worden voordat de mensen binnen ze kunnen inademen. Om dat te doen biedt Lemtech Lucht- en Milieutechniek een aantal oplossingen aan op het gebied van vaste en mobiele afzuiging. Ze begrijpen dat geen enkele werkplek hetzelfde is en installeren daarom voornamelijk op maat gemaakte systemen. Deze specialisten zorgen ervoor dat uw personeel gezonde lucht inademt en uw bedrijf voldoet aan de strenge bijbehorende richtlijnen. Hierbij zijn vooral de opties voor mobiele afzuiging zeer interessant.

Mobiele afzuiging op maat gemaakt

Deze specialist biedt oplossingen aan op het gebied van vaste en mobiele afzuiging. Heeft u een werkplaats waarin werkplekken regelmatig van locatie veranderen? Dan is de laatste optie mogelijk de beste keuze voor u. U krijgt dan verschillende op maat gemaakte systemen met mobiele afzuiging aangeboden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vaste unit met daaraan meerdere afzuigslangen. Daar kunnen maximaal twaalf lassers tegelijkertijd aan werken. Een andere optie is om te kiezen voor een verrijdbare unit met een vaste slang. Deze plaatst u zelf waar u hem op dat moment nodig heeft. Ruimtelijke ventilatie is geschikt als ondersteuning van de mobiele afzuiging. Dit systeem is ideaal als u een grote werkplaats hebt waarvan de inrichting regelmatig verandert en u niet alle plekken van bronafzuiging kunt voorzien.

Voor iedere werkplek een oplossing

Het mooie van de systemen van Lemtech Lucht- en Milieutechniek is dat er maar weinig werkplekken zijn die daar niet mee geholpen kunnen worden. Heeft u een specifieke situatie en interesse in mobiele afzuiging? Dan neemt u het beste contact op met deze specialisten. Ze vertellen u exact wat er mogelijk is in uw situatie. U vindt vast een systeem dat aansluit bij de behoeften van uw werkplaats.

https://www.lemtech.nl/