Design publish
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een arbo bureaustoel zorgt voor een prettige werkdag

Een arbo bureaustoel zorgt ervoor dat uzelf of iedereen binnen het bedrijf op een goede manier kan werken. Veel mensen zitten vier of vijf dagen per week bijna de hele dag op hun bureaustoel, dus goed zitmeubilair is dan van groot belang. Dan is een arbo bureaustoel zeer aan te raden. Dit type bureaustoel is altijd verstelbaar en heeft een extra hoge rugleuning, die de rug goed ondersteunt. Dit komt door de ergonomische vorm van de rugleuning, die de rug overal de juiste druk geeft.

Verlaag het ziekteverzuim binnen uw organisatie met een arbo bureaustoel

Een arbo bureaustoel van Turk & Van Rossum Projectinrichters heeft diverse standen, zodat de juiste zithouding eenvoudig geregeld kan worden. Op deze manier heeft de arbo bureaustoel de juiste hoogte voor iedere collega, en ervaart hij of zij ook het beste zitcomfort. Zo worden klachten aan de rug en gewrichten voorkomen. Zo helpt de stoel het ziekteverzuim binnen uw bedrijf te verlagen. Kies dus voor de arbo bureaustoel en andere ergonomische kantoormeubelen van Turk & Van Rossum projectinrichters. Kies bijvoorbeeld voor zit-stabureaus of de stakrukken, die u ook in het ruime aanbod van deze expert vindt.

Ontdek het ruime aanbod

Als u een nieuw kantoor betrekt, of uw kantoor gewoon opnieuw wilt inrichten, dan wilt u natuurlijk mooie nieuwe meubelen en accessoires. De specialisten van Turk & Van Rossum projectinrichters adviseren u hier graag bij. Het helpt hierbij zeker dat u een ruime keuze heeft uit verschillende kantoormeubelen. Hierbij houdt men rekening met uw smaak en met de mogelijkheden van uw kantoor. Ook maakt men gebruik van geavanceerde software, zodat u zich direct een voorstelling kunt maken van hoe uw nieuwe kantoor eruit gaat zien. Laat het (opnieuw) inrichten van uw kantoor, met bijvoorbeeld een arbo bureaustoel, dus over aan de experts van Turk & Van Rossum projectinrichters. Ook als u bijvoorbeeld een zorginstelling of horecaonderneming leidt, is men u graag van dienst.

 

https://www.turkvanrossum.nl/