Design publish
Image default
Zakelijke dienstverlening

Activiteiten voor teamcoaching online of op locatie in Amsterdam

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen met betrekking tot teamcoaching in regio Amsterdam? Bekijk dan snel de teambuildingactiviteiten van De Team Company online en ontdek wat zij hierin voor u kunnen betekenen. Zit u er al een tijdje over na te denken om een leuke teambuildingactiviteit te doen met uw bedrijf? Of denkt u dat een goede teambuildingsessie bij zal dragen aan een betere werksfeer? Voor verschillende redenen kunt u hiervoor terecht bij dit bedrijf. Zij gaan graag samen met u in gesprek om voor u een teambuildingactiviteit op maat te maken. Of dit nu is om elkaar meer te leren respecteren of om gewoon een leuke en ontspannen middag met elkaar te hebben.

Plan uw eigen teambuildingactiviteit

Wanneer u een afspraak maakt met dit bedrijf uit Amsterdam voor het plannen van teamcoaching, dan wordt er als eerste gezamenlijk een kort gesprek van 30 minuten gehouden. Dit gesprek vindt plaats om elkaar op deze manier beter te leren kennen. Daarnaast vragen zij u ook naar uw medewerkers en uw bedrijf om hierop in te spelen, tijdens het bedenken van een passende activiteit. Wanneer dit gesprek heeft plaatsgevonden, dan ontvangt u vervolgens de offerte voor de activiteit. Daarna zal er een gesprek plaatsvinden met de teamleden, waarbij iedereen kennis maakt met de coach. Wanneer het nodig is om één op één met de coach te spreken vooraf, dan is dit ook mogelijk.

Schakel hulp in voor uw eigen teambuilding

Wanneer u heeft besloten dit bedrijf uit Amsterdam in te schakelen voor teamcoaching, dan kunt u hiervoor online het contactformulier invullen. Daarnaast zijn zij ook telefonisch te bereiken. Heeft u vragen of wenst u graag meer informatie over de teambuildingactiviteiten die u online heeft gevonden? Ook dan kunt u vrijblijvend contact opnemen. De gespecialiseerde medewerkers vertellen u graag meer over wat zij doen en wat zij voor u kunnen betekenen. Wacht daarom niet langer en maak snel uw afspraak voor het op maat maken en uitvoeren van de beste teambuildingactiviteiten online of op locatie.  

https://www.deteamcompany.nl/