Design publish
Image default
Groothandel

De vruchten plukken van kunststof ondergrondse regenwatertanks

Steeds meer mensen merken op dat hun drinkwaterfactuur alsmaar stijgt. Weinigen ondernemen hierop echter actie, vaak omdat men zich niet bewust is van manieren om dit te vermijden. Door regenwater te hergebruiken kun je tot wel de helft op je drinkwaterfactuur besparen. Regenwater gebruik je voor het bewateren van je planten, het schoonmaken van je terras en het wassen van je auto. Met enige extra aanpassingen kun je het ook voor het toilet en de wasmachine gebruiken. Hoe je dat doet? Met een ondergrondse regenwatertank!

Lichtgewicht tanks

Een ruim assortiment aan ondergrondse regenwatertanks vind je bij RegentonGigant, dé gespecialiseerde webshop op dit gebied. De tanks zijn stuk voor stuk van kunststof vervaardigd, wat talrijke voordelen met zich meebrengt. Zo is kunststof licht van gewicht en kunnen de ondergrondse regenwatertanks daarom makkelijk worden ingebouwd. Er zal dus nauwelijks schade aan je tuin worden aangebracht. Het lage gewicht van de tanks zorgt er tevens voor dat het transport soepel verloopt. De gladde wanden aan de binnenzijde van ondergrondse regenwatertanks maakt eventuele reiniging eenvoudig.

Het merk Platin

De meeste ondergrondse regenwatertanks die je bij bovengenoemde gespecialiseerde webshops kunt verkrijgen, zijn afkomstig van het merk Platin. Deze tanks zijn vlak, waardoor ze zich nóg makkelijker laten inbouwen. Het installeren kost zo een minimale hoeveelheid tijd en geld. Een kraan is niet noodzakelijk. De tanks passen onder elk oppervlak. RegentonGigant is een erkende en betrouwbare webshop die in het bezit is van het webshop keurmerk.

Medewerkers die graag voor je klaarstaan

Wil je de ondergrondse regenwatertanks van dichtbij bekijken? Dan maak je een afspraak voor een bezoek aan de showroom, waar het gehele assortiment, maar ook alle accessoires aanwezig zijn. De medewerkers staan graag voor je klaar en nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden. De producten zijn vervolgens eenvoudig online te bestellen. Je hebt te allen tijde het recht om deze tot veertien dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

https://www.regentongigant.nl/