Design publish
Image default
Groothandel

Problemen met hard water? Onthardingszout lost ze op

Wist u dat het niet nodig is om met de gevolgen van hard water te leven, want onthardingszout zorgt ervoor dat uw water zacht wordt en uw problemen verdwijnen. Voor een hele kleine investering gaan uw apparaten 30% langer mee, gaat uw verbruik van schoonmaakproducten met 50% naar beneden en bespaart u energie omdat uw apparaten optimaal kunnen werken. Onthardingszout van H. van Namen B.V. wordt gebruikt in waterontharders, afwasmachines en waterverzachters. Het speelt een belangrijke rol bij de werking van deze machines en heeft grote gevolgen voor uw huishouden.

Zacht water in het dagelijkse leven

Door calcium en magnesium met onthardingszout uit uw water te filteren, zult u een groot verschil merken in het dagelijkse leven.

  • Uw was is minder stug en kleding gaat langer mee.
  • Uw haar en huid zijn minder droog na het douchen. Zacht water kan eczeem en psoriasis aanzienlijk verlichten.
  • Uw ramen, tegels en auto drogen streeploos op na het schoonmaken.
  • Er vormt zich geen thee- en koffieaanslag op uw kopjes meer.
  • Glazen komen glanzend uit uw afwasmachine.

Financiële- en milieuvriendelijke voordelen

Gebruik van onthardingszout heeft dus een grote invloed op uw dagelijkse leven. Maar daar houdt het niet mee op. Als u uw water zacht maakt, dan bespaart u zowel geld als het milieu. Uw apparaten gebruiken minder stroom, want de elementen zijn schoon. Daardoor is er geen risico dat ze doorbranden en zijn ze veel later aan vervanging toe. Bij zacht water heeft u ook minder schoonmaakmiddelen nodig en kunt u het gebruik van shampoo, zeep, afwasmiddel, wasmiddel, reinigingsproducten en vaatwasmiddel halveren. U spoelt dan minder schadelijke stoffen weg en u bespaart geld omdat u minder verbruikt. Onthardingszout vergt van u een kleine investering, maar de gevolgen zijn enorm. U merkt dat elke dag en elke keer dat u ergens water voor gebruikt. Kies voor een kwalitatief product en u wilt vast nooit meer terug.

 

https://www.vannamen.nl/