Design publish
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een vergaderzaal huren die van alle gemakken is voorzien in Goes, in Zeeland

Om te groeien en te ondernemen heb je natuurlijk een geschikte werkplek of zaal nodig. Bij Ondernemerscentrum Zeeland beschikken ze over meerdere zalen en werkplekken waar je alleen of met meerdere collega’s terecht kunt. Dankzij de centrale ligging in Goes, in de provincie Zeeland, is het centrum voor veel bedrijven goed bereikbaar. Lees snel verder als je meer wilt weten over de fijnste werkplek in Zeeland.

De ideale werkruimte in Zeeland

Heb je altijd al willen ondernemen in een inspirerende omgeving waar ook nog eens kansen liggen voor onderling netwerken en samenwerken? Dan is dit ondernemerscentrum zeker iets voor jou en je onderneming. Voor een vriendelijk tarief organiseer je workshops, trainingen, presentaties en vergaderingen. Je kunt bij dit centrum, in de provincie Zeeland, voor elke gelegenheid een geschikte vergaderzaal huren en het maakt dus niet uit of je met een groot of een klein gezelschap bent. Dankzij de ideale ligging is de reistijd zeer beperkt en je zal weinig files tegenkomen onderweg. Zo is het voor iedereen eenvoudig om op tijd aan te komen op de locatie.

Welke faciliteiten zijn er?

Bij elke vergaderzaal die je kunt huren bij dit centrum in Goes, in Zeeland is onbeperkt water, koffie en thee inbegrepen en er is gratis wifi. Ook kun je bij elke zaal de ramen openen, zodat er genoeg daglicht en frisse lucht is. Er is een groot scherm van hoogwaardige kwaliteit en je hebt de mogelijkheid om videoconferenties te houden. Verder is er voor iedereen een schrijfblok en een pen beschikbaar. Tevens is er een lunch op aanvraag beschikbaar.

Kom vergaderen bij dit sfeervolle ondernemerscentrum

Of je nu een vergaderzaal wilt huren in Zeeland voor vier personen of voor 78; het kan daar allemaal! Er zijn zelfs zalen met een flexibele tussenwand, waardoor de ruimtes groter of kleiner worden gemaakt. Ze passen alles helemaal naar jouw wens aan. De zalen zijn minimaal één werkdag van tevoren te reserveren.

 

https://ondernemerscentrumzeeland.nl/