Design publish
Image default
Zakelijke dienstverlening

Duurzaam verpakkingsmateriaal dat geschikt is voor groente en fruit

Wanneer u fruit en groente gaat transporteren is een stevige verpakking essentieel. U wilt natuurlijk niet dat er beschadigingen ontstaan, zodat uw bananen of appels niet meer verkocht kunnen worden. Tevens zorgt een goede verpakking dat uw groente en fruit langer houdbaar blijft. Houdt u zich binnen het bedrijf bezig met duurzaam ondernemen? Dan kiest u het best voor duurzaam verpakkingsmateriaal van Euro West. Duurzaamheid en biologisch geteelde producten spelen namelijk een steeds belangrijkere rol en steeds vaker kiest men dan ook voor een duurzame groente of fruit verpakking.

Een specialist in duurzame verpakkingen

Euro West is in 1970 begonnen als groothandel in groente en fruit. Later is het bedrijf zich gaan specialiseren in duurzaam verpakkingsmateriaal voor verse producten. Duurzaam ondernemen is hedendaags een belangrijk thema en daar kunt u binnen uw bedrijf ook aan bijdragen wanneer u kiest voor duurzaam verpakkingsmateriaal. Of u nu een grote of kleine partij heeft die verpakt moet worden, Euro West doet het voor u. Zij nemen graag diverse arbeidsintensieve handelingen van u over, waardoor u zelf meer tijd overhoudt voor uw core business. Laat daarom uw groente en fruit door hen verpakken in duurzaam verpakkingsmateriaal en uw zorgen worden uit handen genomen. Ga in zee met dit bedrijf en u heeft de keuze uit diverse soorten duurzame verpakkingen. Naast de verpakking, is het ook mogelijk om deze te laten stickeren of labelen door hen. Zo bent u in een keer klaar!

Wat zijn uw wensen?

Als het gaat om het verpakken van groente en fruit, heeft u vast zo uw voorkeuren en wensen. Wilt u uw producten graat laten sealen, in schalen plaatsen of in een foodtrainer transporteren? Gaat uw voorkeur uit naar een clafnet of een flowpack? Bij Euro West kan het allemaal! Neem contact met hen op en maak uw wensen kenbaar. Dan bieden zij u graag de best mogelijk oplossing.

https://www.euro-west.nl/