Design publish
Image default
Vervoer en transport

Een aangepaste auto kopen die volledig aan uw wensen voldoet

U wilt een aangepaste auto kopen, zodat u of uw bijrijder comfortabel en veilig de weg op kan? Dan helpt Mobility4All B.V. u verder. Dit hardwerkende team heeft aandacht voor de klant, is zeer betrouwbaar en klanttevredenheid en kwaliteit staan op nummer één. In meer dan 60 jaar hebben de medewerkers heel veel ervaring opgedaan in voertuigaanpassingen, reparaties en de verkoop van auto’s voor mensen met een lichamelijke beperking. Geen vraag is te gek, dus als u bijzondere vragen of wensen heeft, kunt u altijd bij hen terecht. Zij zorgen ervoor dat u met een tevreden gevoel een aangepaste auto kunt kopen, altijd met het oog op uw veiligheid. De RDW-keuring en kentekenwijziging regelen zij en rolstoelvervoeraanpassingen worden volgens ISO10542 en code VVR (Veilig Vervoeren van Rolstoelgebruikers) uitgevoerd. U bent dus verzekerd van een voertuig met de best mogelijke condities.

Elektrische rolstoelen koopt u hier ook

Bent u geïnteresseerd om een aangepaste auto te kopen maar heeft u ook een elektrische rolstoel nodig die makkelijk in uw voertuig past? Mobility4All B.V. is tevens een dealer in een nieuw type inklapbare, elektrische rolstoel. De Eloflex rolstoel is eenvoudig in gebruik, heel licht van gewicht en kan gebruikt worden voor de langere afstanden. Er zijn vijf verschillende modellen van 120 tot 200 kilogram draagvermogen, zodat er altijd een model bij zit die bij u past. Deze inklapbare rolstoel vergemakkelijkt uw dagelijks leven, dankzij het lage gewicht en compacte ontwerp. Wilt u niet direct een aangepaste auto kopen of heeft u geen kracht om de rolstoel in uw auto te tillen? Dan past Mobility4All B.V. uw auto aan door een compacte kofferbaklift/rolstoellift te monteren.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u advies of alle mogelijkheden ontvangen, omdat u een aangepaste auto wilt kopen of omdat u geïnteresseerd bent in de Eloflex? U kunt met al uw vragen terecht bij Mobility4All B.V., waar het hardwerkende team u graag verder helpt.

Mobility4All Rolstoelbus