Design publish
Image default
Vervoer en transport

Waar moet u op letten bij het kiezen van een logistiek dienstverlener?

Bent u op zoek naar een betrouwbare logistiek dienstverlener die geconditioneerd transport kan verzorgen? Dan wilt u natuurlijk een bedrijf met een uitgebreide dienstverlening, zodat u zoveel mogelijk ontzorgd wordt. Ook is flexibiliteit belangrijk, want dan kunt u ook op korte termijn nog een transport regelen. Uiteraard spelen ook andere factoren een rol bij de keuze voor een logistiek dienstverlener. U wilt immers een transportpartner die u op alle fronten kunt vertrouwen.

Een logistiek dienstverlener die meer dan alleen flexibiliteit en ontzorging biedt

Een logistiek dienstverlener die aan de reeds genoemde eisen en meer voldoet is Van Tuyl. Dit transportbedrijf verzorgt geconditioneerd transport in onder andere de Benelux en delen van Duitsland en Frankrijk. Hiervoor maken ze gebruik van 60 trucks en 75 trailers, waardoor ze u veel flexibiliteit op het gebied van transport kunnen bieden. Ook kunt u van deze transporteur op aan, want de trucks en trailers worden met regelmaat nagelopen op mankementen en onderhoudspunten. Eventuele mankementen worden dan meteen gerepareerd, zodat de truck en trailer veilig de weg op kunnen en u niet voor verrassingen komt te staan bij het transport van uw goederen.

Kies voor een transportbedrijf dat geen risico’s neemt

Wanneer u Van Tuyl inschakelt als logistiek dienstverlener, werkt u samen met een betrouwbare partner die u altijd op de hoogte houdt van de voortgang van uw transport. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat u nog kunt verwachten. Ook worden de trucks en trailers van dit bedrijf niet alleen goed onderhouden aan de buitenkant, ze worden namelijk ook goed schoongemaakt aan de binnen- en buitenkant. Hiervoor hebben ze een eigen wasstraat. Ook wordt erop gelet dat ze schoonmaken volgens de HACCP-regels. Op die manier weet u zeker dat uw producten in een schone en veilige vrachtwagen vervoerd worden. Dat is wel zo prettig.

https://www.vantuyllogistics.nl/nl