Design publish
Image default
Vervoer en transport

Voor deze internationaal koerier is geen transport te gek

De medewerkers van Eurospan Holland BV hebben in de 25 jaar dat ze op de Europese wegen rijden, alles wel gezien. En tijdens deze 25 jaar heeft deze internationaal koerier een indrukwekkend wagenpark opgebouwd, een loodsruimte van 1000 vierkante meter en werken ze met geschoold en deskundig personeel. U weet dat uw goederen in goede handen zijn en heeft u een afwijkende zending? Dan is er vast één van de trekker-opleggercombinaties die daarbij van dienst kan zijn. Deze internationaal koerier is centraal gevestigd in Nederland en transporteert goederen door heel Europa. Wilt u van of naar Groot-Brittannië transporteren? Dan is daar een extra snelle service voor beschikbaar.

Elk type transport is mogelijk

Het grote wagenpark stelt deze internationaal koerier in staat om de meeste opdrachten probleemloos uit te voeren. Niet alleen zijn er een groot aantal wagens tot uw beschikking, want deze wagens zijn ook in staat om verschillende soorten transport uit te voeren. Megatrailers bijvoorbeeld, worden ingezet om uw extra grote vracht mee te vervoeren. Heeft u goederen die gekoeld moeten blijven tijdens het transport? Dan zijn daar koelwagens voor. En wilt u gevaarlijke stoffen vervoeren? Dan worden de wagens die zijn uitgevoerd met ADR ingezet. De geschoolde medewerkers weten hoe ze breekbare goederen, dossiers en andere vrachten veilig van A naar B moeten brengen. Er is maar weinig wat deze internationaal koerier niet voor u kan transporteren.

Extra snel naar Groot-Brittannië

Wilt u uw goederen van of naar Groot-Brittannië versturen? Dan is Eurospan Holland BV  waarschijnlijk de snelste optie. In hun jaren als internationaal koerier in Europa hebben ze sterke partners opgebouwd in dat land en samen zijn ze in staat om uw goederen binnen 24 tot 48 uur na afhaling op bestemming af te leveren. U wordt door deze internationaal koerier volledig ontzorgd en kunt er zeker van zijn dat uw goederen in goede handen zijn.

https://www.eurospan.nl/