Design publish
Image default
Zakelijke dienstverlening

De beste oplossing voor bulk handling van grondstoffen

Als u grondstoffen produceert dan heeft u ongetwijfeld te maken met bulk handling. Als leverancier aan eindproducenten levert u wellicht grote hoeveelheden korrels, poeder of vloeistof. Dat moet natuurlijk in goede banen worden geleid. Het afvullen voor transport moet snel en foutloos gebeuren zodat de continuïteit in het bedrijf niet in het geding komt. Uiteraard moet daarbij de juiste hoeveelheid worden afgewogen. Dit kan allemaal volledig geautomatiseerd worden geregeld. De machine kan zelfs zelfstandig een baal of zak openhouden zodat u ook daarvoor geen medewerker hoeft in te zetten.

Bulkverwerking in diverse branches

Er zijn verschillende branches waarbij bulk handling aan de orde is. Denk bijvoorbeeld aan de verfindustrie die grondstoffen levert voor het maken van lak en plamuurmiddelen. Maar ook in de voedingsindustrie worden grondstoffen gebruikt in de vorm van korrels of poeder. Hier wordt bijvoorbeeld saus of limonade van gemaakt. Door middel van geautomatiseerde bulk handling kunt u uw grondstoffen direct leveren aan uw afnemers. U kunt daarbij zelf de hoeveelheden bepalen. Van enkele kilo’s tot misschien wel een ton. Het bedrijf Entecon in Soest biedt hiervoor al vele tientallen jaren oplossingen op maat.

Wat is de beste bulk handling-oplossing voor uw bedrijf?

Bent u benieuwd wat de beste oplossing is voor uw bedrijf als het gaat om bulk handling? Dan is het een goed idee om contact op te nemen met het meest ervaren bedrijf in deze sector. Zij kunnen u advies op maat geven en uiteraard ook het hiervoor meest geschikte systeem leveren. U vindt alle informatie over Entecon en hun producten en diensten op de website. Hier is ook een contactformulier te vinden dat u kunt invullen. Een medewerker neemt vervolgens contact met u op om uw wensen met u door te spreken. Het bedrijf levert uiteraard niet alleen de systemen maar zorgt ook voor onderhoud en reparatie. Zij werken door geheel Nederland.