Design publish
Image default
Auto's en Motoren

Ga voor occasions en advies over uw auto naar dé autogarage in regio Berghem

Bent u toe aan een nieuwe auto en wilt u deze graag kopen bij een bedrijf waar u ook terecht kan voor reparaties? Ga dan naar dé autogarage in de buurt van Berghem, Autobedrijf Van Zoggel in Ravenstein. Bij deze onafhankelijke garage krijgt u hulp bij uw auto, ongeacht welk merk u rijdt. Het personeel geeft u advies, repareert uw auto, voert de apk uit en helpt u bij het uitzoeken van een nieuwe auto. Op hun website ziet u hun assortiment aan occasions, maar voor het actuele aanbod gaat u langs bij de autogarage in de buurt van Berghem zelf. De standaard Bovag voorwaarden zijn bij alle occasions van dit bedrijf van toepassing en er worden geen afleveringskosten gerekend. Voor alle informatie over de occasions bekijkt u de website. Het is bovendien verstandig om alle informatie te controleren en al uw vragen te stellen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Advies over alle merken

Aangezien Autobedrijf Van Zoggel een onafhankelijke garage is, maakt het niet uit van welk merk uw auto is, u kunt hier altijd terecht. Daarnaast zijn zij goedkoper dan een merkdealer. Het vakkundige personeel van deze autogarage in de buurt van Berghem adviseert u zo goed mogelijk over de universele of merkspecifieke onderdelen in uw auto. Bovendien hebben de medewerkers veel kennis over verschillende soorten autobanden. U rijdt daardoor altijd bij deze garage weg met de autobanden die geschikt zijn voor uw situatie en uw auto.

Ga voor een nieuwe apk

Naast dat u bij deze autogarage in de buurt van Berghem terechtkunt voor reparaties en een nieuwe auto, helpt deze garage u ook aan een nieuwe, geldige apk. Het is belangrijk dat u een geldige apk heeft, want het is strafbaar om zonder een geldige apk te rijden en u kan hiervoor een bekeuring krijgen. Laat uw apk dus niet verlopen en vraag een afspraak aan bij Autobedrijf Van Zoggel in Ravenstein met behulp van de contactgegevens op hun website.

https://www.autobedrijfvanzoggel.nl/