Design publish
Image default
Dienstverlening

Een elektrisch vloerluik kopen: wat levert dit je allemaal op?

Wat wordt er precies verstaan onder een elektrisch vloerluik?

Elektrische vloerluiken worden in Nederlandse huishoudens steeds populairder. Verbazingwekkend is dat feitelijk niet, gezien de hoogwaardige kwaliteit en het stijlvolle design van dit type vloerluiken. Wat zijn de belangrijkste redenen dat een elektrisch vloerluik zo populair geworden is? Wat levert een elektrisch vloerluik je allemaal op?

 

Een praktisch en veilig te gebruiken vloerluik

Het hoge gebruiksgemak van een elektrisch vloerluik is een van de grootste pre’s. Waar vroeger luiken handmatig geopend of gesloten moesten worden, kan dat met een elektrisch vloerluik via een bedieningspaneel of – bij luxere modellen – met een afstandsbediening. Dit is natuurlijk wel zo prettig voor je rug en ledematen, want je hoeft niet meer te sleuren met een zwaar vloerluik. Maar ook de hoge mate van veiligheid is een interessant voordeel van elektrische vloerluiken. Het elektrische luik kan namelijk niet vanzelf dichtklappen. Je loopt hierdoor minder risico op ongelukken. Fijn is verder het feit dat de vloerluiken in allerlei stijlen en formaten te maken zijn. Er is voor elk wat wils. Of u nu een glazen vloerluik, een verborgen vloerluik, een luik van metaal of hout zoekt: alles is mogelijk!

 

Onze modellen elektrische vloerluiken zijn nu scherp geprijsd

Bekijk nu onze modellen elektrische vloerluiken in onze webwinkel. Onze vloerluiken zijn stijlvol, sterk, duurzaam en voordelig geprijsd. U kunt uw favoriete uitvoering van een vloerluik nu bij ons kopen, exact op maat. Zijn er onduidelijkheden of wilt u eerst meer informatie inwinnen? Neem dan contact met ons op via ons online aanvraagformulier. Wij bellen u dan terug, regelen een offerte op maat of nodigen u uit voor een vrijblijvend adviesgesprek.