Design publish
Image default
Recreation / Motorcycles

Tandartsapparatuur voor uw eigen praktijk

Bent u op zoek naar nieuwe tandartsapparatuur voor uw eigen praktijk? All Dent is dé specialist als het gaat om de volledige inrichting van uw tandarts- of mondzorgpraktijk. Naast dat wij bij Alle Dent alle benodigdheden kunnen leveren, helpen wij u ook bij het concept en het uiteindelijk realiseren van dit concept. Wij leven het hele proces met u mee zodat u binnen no-time uw eigen ideale praktijk heeft gerealiseerd.

Tandartsapparatuur en producten

U kunt bij All Dent vrijwel alle tandartsapparatuur die u kunt bedenken vinden in het assortiment. Met ruim negentien verschillende product categorieën zit er altijd tussen waar u naar op zoek bent. Voor alle apparatuur of producten in ons assortiment hebben wij ook nog diverse merken zodat u kunt kijken welk merk (of model) het beste bij u en uw praktijk past. U kunt bijvoorbeeld bij onze vele röntgen aanschaffen. Denk hierbij aan CBCT, Intra-oraal, OPT en combinaties tussen deze type röntgen. Ook staan wij bekend om onze tandarts werkstoelen. Wij begrijpen namelijk dat dit dé eye-catcher is van uw praktijk maar naast eyecatcher is deze stoel ook erg belangrijk voor zowel de tandarts als de cliënt. Wij hebben dan ook een groot assortiment aan verschillende stoelen omdat het belangrijk is dat de stoel goed bij u, uw praktijk en uw wensen past. U vindt bijvoorbeeld bij All Dent de ‘ComfortMove’ in het assortiment. Deze werkstoel oogt simpel maar bevat alle benodigdheden voor een goede werkstoel in uw praktijk. De ‘CorrectSit’ is een goede stoel als u merkt dat u snel rugklachten krijgt. Deze stoel gaat namelijk deze klachten zo veel mogelijk tegen doordat de stoel zich precies vorm naar de holte van uw onderrug. Verder biedt hij genoeg steun maar ook genoeg vrijheid om te kunnen bewegen. Vind ook alle andere apparatuur op de productpagina van onze website.

Waarom All Dent?

Als u voor All Dent kiest om uw apparatuur aan te schaffen of voor de inrichting van uw praktijk dan kiest u allereerst voor een zeer goede service. Service is onze nummer één prioriteit daarom kunt u altijd bij ons terecht als er bijvoorbeeld schade is aan uw product of als er nodig eens naar gekeken moet worden. Ook hebben wij langere garantietermijnen dan vele anderen in de branche en is onze showroom eenvoudig te bereiken.