Design publish
Image default
Recreation / Motorcycles

Hoogwerker huren bij jekuntmijhuren.nl

Wilt u graag een hoogwerker huren? Jekuntmijhuren.nl regelt de verhuur van niet alleen hoogwerkers maar ook van diverse aanhangwagens en verhuisliften. Wij zijn gevestigd in Veenendaal maar zijn actief in een straal van ruim 50 kilometer rondom Veenendaal en Ede. Wij zijn Bovag erkend waardoor u zeker bent van een goede kwaliteit van onze producten. Als onze materialen zijn goed onderhouden en wij bieden altijd de juiste oplossing voor uw project. Bij Jekuntmijhuren.nl hanteren wij de meest flexibele termijnen. Het maakt dus niet uit hoelang je onze hoogwerkers, aanhangwagen of verhuislift wilt gebruiken. Het kan al vanaf een paar uur tot een aantal dagen.

Hoogwerker huren voor iedere klus

Welke hoogwerker u kan huren, hangt volledig af van uw wensen en eisen. U vindt voor elke klus wel weer een andere. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld de 1 persoonshoogwerker. Deze is zeer geschikt voor bijvoorbeeld schoonmaakopdrachten op hogere hoogtes tot 5,6 meter. De eenpersoonshoogwerker is geschikt voor één persoon en daardoor zeer compact en zeer laag in gewicht waardoor hij makkelijk verplaatst kan worden. Ook kunt u een masthoogwerker vinden. Deze is geschikt voor klussen tot op 10 meter hoogte. Denk bijvoorbeeld aan het wassen van ramen of het vervangen van een lamp. Ook onze aanhanger hoogwerkers zijn geschikt als u graag iets makkelijk wilt vervoeren. U kunt deze aanhangers op een gemakkelijke wijze koppelen aan bijvoorbeeld een auto zodat u op meer dan één locatie kan werken op een dag. Deze aanhangers hebben diverse knikschuifarmen of telescooparmen en variëren tussen de 12 en 25 meter. Wat uw situatie ook is, bij Jekuntmijhuren.nl vindt u het. Voor hele hoge klussen kunt u ook onze telescoophoogwerker huren. Deze zijn fijn om te gebruiken als u klussen op zeer hoge hoogtes moet verrichten die moeilijk zijn om te bereiken. Deze telescoophoogwerker werkt op maximaal 28 meter.

Jekuntmijhuren.nl

Wij zijn specialist in het verhuren van aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften. Wij vinden het belangrijk om na te komen wat er wordt gezegd en stellen duidelijke afspraken dan ook zeer op prijs. U kunt bij ons rekenen op de beste materialen, een fijne service en dit alles voor een scherpe prijs.