Design publish
Image default
Woningen

Een vloerkleed kopen: wat zijn de voordelen?

Vloerkleden maken je huis nog gezelliger en geven bovendien een warme uitstraling aan het interieur. Het kopen van een vloerkleed is  geen dagelijkse bezigheid. Veel mensen kiezen voor een vloerkleed omdat deze extra sfeer brengt in huis, het is een leuke toevoeging aan je interieur. De vloerkleden hebben hiernaast ook nog andere voordelen, in deze blog vertellen we je er meer over.

Voordelen van een vloerkleed

 

Lekker warm

We beginnen met het meest bekende voordeel. Het is geen geheim dat vloerkleden het een stuk prettiger maken om met blote voeten rond te lopen, vooral in de winter!

 

Extra karakter

Met een vloerkleed kun je leegtes in jouw woning opvullen, maar daarnaast kan een vloerkleed ook zorgen voor extra sfeer.

 

Dempt geluid

Een andere belangrijke reden om een vloerkleed aan te schaffen, is het verminderen van eventueel geluid wat door de plafonds en vloeren heen klinkt. Dit probleem speelt vooral in appartementencomplexen en oude huizen. Het vloerkleed zorgt voor een extra laag die de geluidstrillingen opneemt, maar bovenal het geluid dempt.

 

Kidsproof

Kleine kinderen spelen graag op de grond. Hierdoor is het heel handig om een vloerkleed te hebben. Het vloerkleed maakt je woning kidsproof met een lekkere zachte ondergrond voor ze om op te spelen.

 

Het kiezen van een vloerkleed

Wil jij graag een nieuw vloerkleed aanschaffen? Voordat je op zoek gaat naar een vloerkleed is het handig om na te denken over jouw interieur. Wat voor een meubels heb je in je ruimte? Wat voor een kleuren kenmerken jouw interieur? En hoe kan een vloerkleed jouw ruimte nog gezelliger maken? Stel deze vragen om een goede beslissing te maken. Daarnaast is het ook van belang om na te denken over de grootte en de vorm van het vloerkleed. Kies je voor rond of rechthoekig? De antwoorden op bovenstaande vragen zijn jouw wensen en eisen voor het nieuwe vloerkleed. Je kunt nu gericht op zoek!

Vloerkleden kopen bij Sfeer.nl

Een leuke partij om je zoektocht naar jouw perfecte vloerkleed te beginnen is Sfeer.nl. Allereerst is de kwaliteit van de vloerkleden van Sfeer.nl erg goed, zo weet je zeker dat je nog lang plezier hebt van jouw nieuwe vloerkleed. Daarnaast geldt dat je kunt profiteren van gratis verzending in Nederland en België indien je een order bestelt met een minimale orderwaarde van €75. Heb je een bestelling geplaatst? Je hoeft dan nooit lang te wachten tot jouw nieuwe vloerkleed in huis is. Wanneer je op werkdagen voor 16:30 uur een bestelling plaatst dan ontvang je jouw nieuwe vloerkleed de volgende dag al in huis!

 

https://www.sfeer.nl/