Design publish
Image default
Banen en opleidingen

Junior Network Engineer

Junior Network Engineer

Amsterdam
Tijdelijk werk,
Interim,
Projectbasis
Fulltime

Over jou

Ben jij een enthousiaste en gedreven junior netwerk engineer en zoek je een functie in omgeving utrecht waarin jij jezelf kan oefenen in jouw it carrière? wil je ervaring opdoen in een dynamische en professionele omgeving? dan is deze functie mogelijk ideaal voor jou!

Jouw verantwoordelijkheden

Als netwerk engineer bij brunel it word je gedetacheerd aan een van onze klanten, waarbij je zowel particulier als in teamverband op het werkplek van de klant werkt. In jouw functie ben je aansprakelijk voor de ontwikkeling van netwerkdiensten en –producten en voogdij je de afwikkeling van netwerkstoringen. Het afhandelen bestaat concreet uit het signaleren, het anatomiseren, troubleshooten, oplossen van netwerk-elementverstoringen en het nuttigen van initiatieven om interne en externe partijen aan te sturen. Daarnaast ben je betrokken bij de implementatie van maatwerk it-diensten en uitgevoerd je operationele werkzaamheden, zoals configuratieaanpassingen en software-upgrades.

Jouw profiel

Bezield & ambitieus mbo- of hbo-diploma minimaal 1 jaar relevante werkervaring ccna-niveau ( ccna-certificaat is een pre maar geen voorwaarde ) analytisch, resultaat- en klantgericht, stressbestendig, flexibel goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden, zowel in het nederlands als in het engels

Ons aanbod

Gedetacheerd worden door brunel it betekent dat je in engageren treedt bij brunel, waarbij je de potentie krijgt om ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers. Daarnaast bieden we je diverse opleidingsmogelijkheden zodat jij je voorts kunt uitbouwen in de breedte én in de diepte, om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt in dit weggedeelte door een consultant van brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity.

Behalve goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Ook biedt brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Doordat niet allemaal dezelfde dingen vitaal vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bv. Zelf bepalen of je toegevoegd vakantiedagen wil aankopen. Je hebt bij brunel dus niet enkel de zelfvertrouwen van een afspraak, maar ook van een carrière.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/zelfstandig.html