Design publish
Image default
Banen en opleidingen

Meer dan alleen een cursus overtuigend presenteren volgen

Behalve de mogelijkheid voor een cursus overtuigend presenteren, kun je bij De Monchy & Bakker ook terecht voor diverse andere trainingen. Zo leren zij je met de cursus storytelling de vijf verhalen die je moet kunnen vertellen. Deze verhalen dienen persoonlijk en inspirerend te zijn. Binnen twee dagen leer je wat nodig is en hoe je deze verhalen inzet. Het is wel van belang om deze verhalen ook interessant te presenteren. Deze training zou dan ook een mooie opvolger kunnen zijn van de cursus overtuigend presenteren. Verder zijn er nog diverse andere trainingsmogelijkheden die op de website te vinden zijn.

Visueel communiceren met jouw publiek

Ook al ben je een ster in het vertellen van een goed verhaal, ervaring leert dat er ook veel kracht huist in het visueel communiceren. Als aanvulling op de cursus overtuigend presenteren, zou je ervoor kunnen kiezen om een ééndaagse workshop zakelijk tekenen te volgen. Hier leer je hoe je jouw ideeën makkelijk overbrengt op anderen door middel van het gebruik van eenvoudige tekeningen. Binnen deze dag leer je hoe je visuele denk- en verhaaltechnieken toepast en maak je ook zelf visualisaties en beeldverhalen die de andere personen overtuigen en prikkelen. Aan het einde van de dag ben je een flinke dosis creatief zelfvertrouwen rijker en heb je meer kennis om vol vertrouwen jouw presentaties te doen.

Wat zijn de kosten van deze trainingen?

Voor zowel de cursus overtuigend presenteren alsook de andere trainingen die door dit bedrijf verzorgd worden, staan de actuele prijzen vermeld op de website. Per training is het mogelijk om te bekijken wat de inhoud van de training is, wat je eruit kunt halen en ook wat de kosten zijn. Zo maak je voor jezelf snel een afweging of de training voor jou de juiste is en wat je hiervoor dient te investeren.

https://demonchyenbakker.nl/

Gerelateerde artikelen

Een vacature voor monteur in Enschede vinden die ├ęcht bij je past

Ontdek de beste werving- en selectiebureaus met HRM-functies in Leiden

Opleiding voor medische pedicure in je omgeving