Design publish
Image default
Banen en opleidingen

Biotech recruitment van uitzonderlijke kwaliteit

Voor het vinden van een baan of voor een werkgever die een openstaande vacature heeft, zijn er veel wervingsbureaus waar men tegenwoordig terecht kan. Maar als je zo iemand bent, waar moet je dan beginnen? Zowel voor de werkzoekenden als de bedrijven is soms door de bomen het bos niet meer te zien. Met name in de Farma- en Biotech-branche is het moeilijk om een geschikte baan of professional te vinden. Maar daar heeft MY Recruitment, consultant op het gebied van recruitment in Biotech, een oplossing voor.

Speerpunten binnen de recruitmentbranche

De specialisten in Biotech-recruitment van MY Recruitment gaan voor jou op zoek naar een baan of een kandidaat voor jouw bedrijf. Zij zijn gespecialiseerd in het vinden van opdrachtgevers en werkzoekenden binnen de Farma- en Biotech-wereld en brengen deze mensen samen. Dit doen zij door uit te gaan van drie verschillende speerpunten:

  • Persoonlijke aanpak: zowel de werkgever als werknemer wordt persoonlijk begeleid bij het sollicitatie proces.
  • Werken met enthousiasme: de consultants van MY Recruitment zijn ontzettend gedreven en zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe mensen.
  • Kwaliteit voorop: MY Recruitment werft met een visie op de lange termijn. Zij willen ervoor zorgen dat de werkgevers en werkzoekenden bij het vinden van de juiste match een langdurige samenwerking aan kunnen gaan.

Deze speerpunten hebben al jaren geleid tot tevreden kandidaten en opdrachtgevers en met deze aanpak zijn er al vele vacatures op de Life Sciences-markt ingevuld.

Jouw recruitment in goede handen

Zowel als werkgever als werkzoekende ben je er zeker van dat je bij de consultants in Biotech-recruitment van MY Recruitment in goede handen bent. Zij werken vanuit een persoonlijke aanpak. Daarnaast weten zij door hun jarenlange ervaring in de Life Sciences-industrie precies waar en hoe zij moeten zoeken naar opdrachtgevers en kandidaten. MY Recruitment behartigt de belangen van beide partijen en is op deze manier in staat om een goede match te vinden.

https://www.my-recruitment.com/

Gerelateerde artikelen

Verder groeien via een detacheringsbureau in de financiƫle dienstverlening

Junior Network Engineer

Netwerk, Cloud en Telecom (allround ICTer) Engineer