Design publish
Image default
Bedrijven

Veilig geld investeren in vastgoed

Als u op zoek bent naar een sterk merk om geld in te investeren, is Center Parcs Vastgoed zeker het overwegen waard. U belegt in een duurzame vakantiewoning, die middenin één van de prachtigste natuurgebieden in Nederland, België of Duitsland ligt. Het bedrijf gaat slim om met energie, waardoor het stroomverbruik erg laag blijft. Ook kijkt deze onderneming continu hoe de ecologische voetafdruk klein kan blijven. Neem de stap en start uw weg in het investeren van geld in recreatief vastgoed.

Ervaar het aanbod van de aantrekkelijke investeringskansen

Al meer dan 50 jaar heeft Center Parcs Vastgoed ervaring in duurzaam beleggen. Door de bewezen investeringsformule is deze onderneming marktleider in de verkoop van grootschalige recreatieve projecten. Vanaf de eerste oriëntatie tot en met de aankoop geniet u van professionele begeleiding. U investeert zorgeloos in vakantiewoningen en krijgt een gegarandeerde vaste huuropbrengst, ongeacht de bezettingsgraad van uw recreatieve woning. Bovendien neemt Center Parcs Vastgoed het beheer en onderhoud voor u uit handen, zodat u geen omkijken heeft naar eventuele reparaties. Vaak geniet u voor langere tijd van deze aantrekkelijke investeringskans, aangezien de meeste huurovereenkomsten worden afgesloten voor zo’n 15 jaar. Op deze manier ervaart u zekerheid voor op de langere termijn. Bent u toe aan het verkopen van uw vakantiehuis? Uiteraard helpen de adviseurs van Center Parcs Vastgoed u dan ook. Zij hebben een breed netwerk in Europa, bestaande uit minstens 60.000 potentiële kopers.

Vele anderen gingen u voor; tijd om zelf de stap te nemen

Maak deel uit van de duurzame beleggingsformule door geld te investeren in prachtig vastgoed. Uw investering is tastbaar, waardoor u in iets echt bestaands belegt. Kies voor de formule die bij u past. De adviseurs en makelaars van Center Parcs Vastgoed geven u graag meer informatie over de diverse mogelijkheden in het bedrijf. Gebruik hun vakkennis in toeristisch management én recreatief vastgoed en investeer zorgeloos in vakantiehuizen.