Design publish
Image default
Banen en opleidingen

Krijg grip op uw data met de ondersteuning van een interim data-analist

Datagedreven werken is de toekomst. Door de data binnen uw afdelingen om te zetten naar duidelijke informatie, creëert u ontzettend veel kansen voor uw organisatie. Zo kunt u beter anticiperen op ontwikkelingen op de markt en uw bedrijfsprocessen optimaliseren. Ook bent u altijd op de hoogte met hoe uw bedrijf ervoor staat. Met de ondersteuning van een interim data-analist krijgt u grip op uw data. Een analist maakt de data bijvoorbeeld voor u inzichtelijk met begrijpelijke datavisualisaties en rapportages. Het vinden van een professional is echter niet gemakkelijk. Detacheringsbureau Scope Data helpt u daarom graag met uw zoektocht naar een geschikte kandidaat.

De focus van dit detacheringsbureau: data solutions

Scope Data is gespecialiseerd in het bedenken van oplossingen op het gebied van Business Intelligence, Datawarehousing, Data Science, Reporting & Analytrics, maar ook Master Data Management. Het team gaat graag met u om de tafel om te bespreken waar u ondersteuning bij kunt gebruiken. Misschien gaat het om een tijdelijk project waarvoor u de hulp van een externe professional kunt gebruiken of zoekt u juist naar oplossingen voor de langere termijn. De medewerkers brengen met u in kaart hoe uw ideale interim data-analist eruit ziet. Daarnaast is er aandacht voor uw organisatie. Zo stelt een consultant de volgende zaken met u vast:

  • De benodigde kennis, capaciteiten en kwaliteiten van de professional;
  • De benodigde technische ervaring met verschillende data(visualisatie)tools;
  • De cultuur en het karakter van uw organisatie.

Het resultaat: de ideale match

Na het inventariseren van uw wensen en vereisten gaat het team van Scope Data op zoek naar kandidaten die hier bij aansluiten. Dit gebeurt in de eigen pool van getalenteerde professionals en binnen het netwerk van ervaren zzp’ers. Vervolgens gaat u in gesprek met de kandidaten. Is er een wederzijde match? Dan zorgt Scope Data dat alle papieren in orde worden gemaakt en gaat de interim data-analist binnenkort al binnen uw organisatie aan de slag!

https://scopedata.nl/