Design publish
Image default
Banen en opleidingen

Ontdek de beste werving- en selectiebureaus met HRM-functies in Leiden

Ben je op zoek naar HR-functies bij diverse werving- en selectiebureaus op het gebied van HRM in Leiden en omgeving? Stop jouw zoektocht dan bij Profession, dé specialist als het op het werven en selecteren van HR-personeel aankomt. Zij bemiddelen verschillende HR-specialisten, waaronder HR-adviseurs, HR-assistants, HR-businesspartners, recruiters, compensation & benefit advisors, salarisadministrateurs, MD adviseurs en nog veel meer. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging op het gebied van HR en wil je werken in een prettige omgeving en bij een bedrijf dat HR uiterst serieus neemt? Dan ben je bij dit werving- en selectiebureau op de juiste plek.

Als enthousiaste en gedreven HR-professional direct aan de slag

Ben jij een enthousiaste en gedreven HR-professional die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in Alphen aan den Rijn of elders in Nederland? Dan vind je gegarandeerd een geschikte vacature in het vacatureaanbod van Profession. Als een van de beste werving- en selectiebureaus op het gebied van HRM in regio Leiden, zijn zij namelijk constant op zoek naar nieuwe vacatures in de meest uiteenlopende branches en bij diverse bedrijven en organisaties. Zo kun je bijvoorbeeld solliciteren voor een vaste of tijdelijke functie bij een non-profit organisatie, maar ook bij een mkb of een bekende multinational. Waar jouw voorkeur ook ligt, bij dit werving- en selectiebureau vind je altijd wel een mooie nieuwe uitdaging. Voor jouw optimale ontwikkeling zorgt Profession ook voor persoonlijke begeleiding en deskundig advies gedurende het hele traject.

Geef jouw carrière een flinke boost

Wil je jouw carrière in de HRM een flinke boost geven door de hulp in te schakelen van een van de werving- en selectiebureaus in de omgeving van Leiden? Bij Profession ontvang je persoonlijke begeleiding en ga je aan de slag bij een opdrachtgever die veel waarde hecht aan HR. Ontdek het vacatureaanbod en reageer direct op jouw droombaan!