Design publish
Image default
Dienstverlening

Een mooie gedenkplek met een urn voor uw huisdier

Heeft u een hond, kat of ander huisdier die helaas is komen te overlijden? Een waardig afscheid is dan van groot belang. Zo kunt u het overlijden van uw trouwe maatje sneller een plekje geven. Het is namelijk even wennen; de stilte in huis, het feit dat er niemand meer op je wacht als je thuiskomt. Een huisdier wordt altijd onderdeel van het gezin en als hij komt te overlijden, dan breekt er voor uw huishouden een periode van rouw en verdriet aan. Wilt u ervoor zorgen dat u goed afscheid kunt nemen van uw trouwe viervoeter? Neem dan contact op met Kolleweidenhof, gevestigd in Heelweg. Deze plek is speciaal ingericht voor begraven, cremeren of gedenken van huisdieren in regio Gelderland. Geef uw verlies snel een plekje door uitgebreid hierbij stil te staan.

Een groot gemis

Het Kolleweidenhof in Heelweg is een dierencrematorium en -begraafplaats en is speciaal bedoeld voor baasjes om hun huisdier een goed afscheid te kunnen geven. Voor een unieke urn of waardig gedenkteken voor uw huisdier kunt u daarom goed bij deze specialist terecht. U bestelt er onder andere urnen met of zonder pootafdrukken van diverse materialen. Zo koopt u er basisurnen, aluminiumurnen, keramiekurnen, messingurnen of glazen urnen. Met deze urnen kunt u een mooi plekje in huis maken, zodat uw huisdier er in gedachte nog altijd bij is. Ontdek de mogelijkheden van dit unieke initiatief en neem ook waardig afscheid van uw hond, kat of ander huisdier met een urn of gedenkteken.

Neem contact op met deze begraafplaats voor huisdieren

Wil u een urn voor uw huisdier bestellen? Neem dan contact op met de specialisten, bekijk het aanbod online en plaats uw bestelling. Voor meer informatie over de urnen of bijvoorbeeld het strooiveld, neemt u contact op met de experts van deze organisatie, zij helpen u graag! Zo realiseert u een fijn en waardig afscheid voor uw trouwe viervoeter!

https://kolleweidenhof.nl/