Design publish
Image default
Industrie

Digital checklists van EZ Factory

Vervang papieren checklists door een intuïtief taakbeheersysteem dat zichtbaarheid geeft op al uw sites. Met digital checklist verhoogt u de productiviteit binnen uw bedrijf en verlopen zaken efficiënter en veiliger. De operator gebruikt een visuele digitale checklijst om te borgen dat het juiste gebeurt. Download de demo om erachter te komen hoe EZ Factory de efficiëntie, zichtbaarheid en kosten in uw organisatie verbetert met digital checklist.

Waarom digitale checklists gebruiken

De apps van EZ Factory zijn de beste oplossing voor uitdagingen omtrent digital checklist in de productieomgeving van fabrieken. Veel fabrieken ervaren namelijk problemen met de volgende zaken:

  • Niet bewust van gevaren
  • Veel afval en verspilling
  • Verouderde instructies voor operators
  • Inefficiënte processen
  • Operators zijn niet betrokken bij de huidige digital checklist
  • Veel papieren checklists die verouderd zijn

Wie is EZ Factory?

In de kern is EZ Factory een specialist in methoden voor continue verbetering, die software ontwikkelt voor fabrieken met professionele mobiele applicaties. EZ Factory levert mobiele oplossingen voor continue verbetering aan de hand van digital checklist. Deze geïntegreerde mobiele oplossingen en diensten zijn gebouwd op een open platform, waardoor iedereen eenvoudig de digital checklists kan gebruiken. De visie van EZ Factory is om operators te helpen hun dagelijkse werk gemakkelijker te maken. Op hun website kun je een demo digital checklist downloaden.

https://ezfactory.nl/en/digital-checklist/