Design publish
Image default
Industrie

Een landbouwmachine op maat voor uw landbouwbedrijf

Bent u op zoek naar een landbouwmachine op maat? Dan bent u bij Tumoba B.V. op de juiste plek. Deze specialist in landbouwmachines is al vele jaren actief in het ontwikkelen, bouwen en leveren van machines die u optimaal zullen helpen bij diverse activiteiten, zoals planten, oogsten en sorteren. Bent u benieuwd naar welke machine het beste bij uw productieproces past? Neem dan gerust contact op voor deskundig advies.

Diverse sorteer- en verwerkingsmachines

Tumoba B.V. is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is het ontwikkelen en produceren van oogstmachines. Deze landbouwmachines worden specifiek ontworpen en geproduceerd voor het oogsten van verschillende groentes, zoals spruiten, sla, kool of broccoli. Daarnaast bent u bij dit bedrijf ook aan het juiste adres als u op zoek bent naar een sorteer- of verwerkingsmachine. Bent u op zoek naar een bepaalde oplossing voor het oogsten of verwerken van uw groentes? Dan kunt u gebruik maken van de uitstekende ontwerp- en productiemogelijkheden van de B.V. Hierdoor ontvang u een landbouwmachine op maat.

Landbouwmachines voor het planten, oogsten en sorteren

Bent u op zoek naar een landbouwmachine voor het planten, oogsten, sorteren of om uw grond te desinfecteren? Het aanbod van het Nederlandse bedrijf is zeer ruim. U heeft de keuze uit veel verschillende modellen. Dit betekent dat er altijd een landbouwmachine beschikbaar is die voldoet aan al uw wensen. Hierdoor zal uw teeltproces nog sneller en efficiënter verlopen. Zo kunt u bij de expert terecht voor sla-, pastinaken-, babyleaf- en spruitenoogstmachines, maar ook voor sorteermachines, schoonmaakmachines, plantmachines, desinfecteermachines en, mobiele inpakstations.

Neem eenvoudig contact op voor meer informatie of meer advies

Bent u de eigenaar van een landbouwbedrijf en wilt u graag een van de machines van Tumoba B.V. aanschaffen? Of wilt u zich verder laten informeren of adviseren door de specialisten? Neem dan gerust contact op. Het is mogelijk om te bellen of krijg een antwoord op al uw vragen via het contactformulier op de website.