Design publish
Image default
Industrie

Een bedrijf dat gespecialiseerd is in bodemsanering

Bij vervuilde grond is het belangrijk dat deze eerst gesaneerd wordt, voordat de grond opnieuw in gebruik wordt genomen. Dit kan voor een nieuwe woonbestemming zijn voor particulieren of bijvoorbeeld een nieuw zakelijk pand. Of bodemsanering noodzakelijk is, wordt bepaald tijdens het grondige bodemonderzoek. Verontreinigde grond is meestal het gevolg van bepaald grondgebruik in het verleden, zoals industriële activiteiten. Met het onderzoek wordt dit allemaal duidelijk. Is dit onderzoek afgerond? Dan kan een gespecialiseerd bedrijf aan de slag gaan met de sanering. Een bedrijf dat de sanering voor u kan oppakken is bijvoorbeeld Enviterra BV. Deze specialist heeft veel ervaring op het gebied van bodemsanering en voert bovendien ook diverse andere taken uit die daarbij komen kijken. Denk bijvoorbeeld aan administratieve taken.

Een totaaloplossing op maat

Schakelt u Enviterra BV in voor bodemsanering? Dan profiteert u te allen tijde van een totaaloplossing op maat. De experts van dit saneringsbedrijf nemen namelijk ook andere taken op zich, waaronder:

  • Het opstellen van een veiligheids- en gezondheidsplan
  • Het aanmelden van verontreiniging bij de gecertificeerde instantie
  • Het regelen van de inspectie SZW
  • Het maken van afspraken met een milieukundig adviesbureau
  • Het regelen van de benodigde materialen

Met al deze extra’s weet u dus zeker dat u volledig ontzorgd wordt op het gebied van bodemsanering. Enviterra BV is bovendien in te huren door zowel particulieren als bedrijven. Bent u benieuwd wat zij voor u kunnen betekenen op het gebied van bodemsanering? Deze specialisten bespreken graag met u de mogelijkheden en sturen eventueel een offerte op.

Maak een afspraak met deze experts

Bij Enviterra BV bent u verzekerd van sterke communicatie. Zij houden de communicatielijnen zo kort mogelijk, zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Wilt u uw bodem graag laten saneren door deze specialisten? Neem dan contact met ze op en maak een afspraak.