Design publish
Image default
Industrie

Strakke vormgeving door middel van forceren

Forceren is de meest gebruikte methode om materialen als aluminium, staal, zink en koper in de gewenste vorm te krijgen. Of het nu gaat om een koffiebeker of om een onderdeel van een machine. Vroeger gebeurde het forceren handmatig, vandaag de dag wordt er gebruikgemaakt van computergestuurde processen. Mede hierdoor kan er tot op de millimeter nauwkeurig worden gewerkt en verloopt het proces aanzienlijk sneller dan toen er nog een handmatige draaibank werd gebruikt. De forceertechniek is goedkoper en sneller dan het ook toegepaste dieptrekken. In Nederland zijn meerdere bedrijven gespecialiseerd in de forceertechniek.

Uw opdracht vakkundig laten uitvoeren

Wilt u een opdracht voor het forceren met een bepaald materiaal laten uitvoeren? Wilt u bijvoorbeeld een afschermkap van aluminium laten maken? Dan kunt u hiervoor terecht bij Reijgers & Schallies in Amsterdam. Dit bedrijf bestaat al sinds 1946 en heeft zijn sporen dus ruimschoots verdiend. Als geen ander weten zij hoe uw opdracht zo goed en zo efficiënt mogelijk kan worden uitgevoerd. Zodra u akkoord geeft op de prijsopgave wordt er een mal gemaakt aan de hand waarvan uw order wordt uitgevoerd. U kunt rekenen op snelle levering en uitstekende service. U wordt als opdrachtgever uiteraard nauw betrokken bij het productieproces. Indien nodig of gewenst wordt er eerst een proefmodel gemaakt om te beoordelen of het resultaat naar wens is.

Een brede toepassing

Forceren is een techniek die breed kan worden toegepast. U kunt dit onder andere zien in een video op de website van Reijgers & Schallies uit Amsterdam. Hierin worden verschillende voorbeelden getoond van de toepassingsmogelijkheden van deze techniek. Daarnaast vindt u op de website meer informatie over de verschillende materialen die kunnen worden bewerkt en de uitgebreide toepassingsmogelijkheden. U kunt een offerte aanvragen via het contactformulier. Dit kunt u ook gebruiken voor het stellen van vragen als u eerst nog nadere informatie wilt. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen.