Design publish
Image default
Industrie

Spankettingen koopt u hier voor een uitstekende prijs

Gebruikt u regelmatig spankettingen om zware lasten te verplaatsen? Zijn uw spankettingen aan vervanging toe of heeft u er meer nodig? Bekijk dan de website van BMI Hijsgereedschap waar u diverse hijsgereedschappen aanschaft voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zo zijn spankettingen bijvoorbeeld onmisbaar voor de logistiek- en transportbranche, omdat hier vaak zware lasten van A naar B gebracht moeten worden. Voor de veiligheid van uw medewerkers, maar ook voor het behoud van de materialen, is het dan ook belangrijk dat er kwalitatief hoogwaardige spankettingen ter beschikking zijn, zodat dit zonder gevaar wordt gedaan. Alle kettingen die u bij dit bedrijf vindt, zijn geproduceerd volgens de veiligheidsnorm EN 12195-3.

Hijsgereedschappen voor veilige werkzaamheden

Voor een eerlijke prijs koopt u bij BMI Hijsgereedschap diverse gereedschappen van topkwaliteit. Niet alleen vindt u hier spankettingen, maar ook pallethaken, hef- en klemwerktuigen, aluminium klimmaterieel en werkplaatskranen. Wanneer u deze koopt, weet u zeker dat u veilige arbeidsmiddelen koopt. Mocht u al gereedschappen hebben, zijn deze misschien nu wel toe aan keuring. Zo waarborgt u de veiligheid en kwaliteit. Ook dan kunt u terecht bij dit bedrijf. De professionals kijken naar de richtlijnen die opgesteld zijn door Machinerichtlijn, CE, Arbobesluiten, AI17 en NEN-normen. Zo kunt u aantonen dat uw werknemers met veilige gereedschappen werken en deze ook aan de wettelijke keuringseisen voldoen.

Contact opnemen doet u zo

Heeft u nog vragen waar u mee zit of wilt u bepaalde opmerkingen kwijt aan dit bedrijf dat gespecialiseerd is in hijsgereedschap? Via de website ontdekt u meerdere contactgegevens. Ook vindt u er meer informatie omtrent het aanschaffen én huren van gereedschap, zodat u telkens weer (hoe kortstondig ook) veilige werkzaamheden uitvoert samen met uw collega’s. Werkt u eenmalig in de hoogte? Dan koopt u valbeveiliging: dit is verplicht vanaf 2,5 meter hoogte. Wilt u liever huren? Vraag dan naar de mogelijkheden! De specialisten helpen u zo goed mogelijk verder.

https://www.hijsgereedschap.nl/producten