Design publish
Image default
Aanbiedingen

Een kunststof vliegengordijn koop je via deze webshop

Een kunststof vliegengordijn kan je in vele soorten, stijlen en maten aanschaffen. Bij Torresol vind je de mooiste opties en kan je je vliegengordijnen eenvoudig op maat laten maken. Het kunststof vliegengordijn komen in diverse categorieën, namelijk:

  • Manacor
  • Bonilla
  • Villar
  • Soria
  • Hilo
  • Paula
  • Zenon
  • Caracol

Kies bijvoorbeeld voor de Zenon in je favoriete kleur voor een speels effect. De Villar heeft daarentegen een wat strakkere look, je kiest hierbij uit wit, blauw of antraciet. Heb je nog extra benodigdheden nodig, zoals montagesteuntjes? Ook dan helpt deze webshop je verder.

Naast kunststof kan je ook kiezen voor andere materialen

Ben je de opties nog aan het overwegen en twijfel je nog of je een kunststof vliegengordijn wilt of een gordijn gemaakt van een ander materiaal? Bekijk het grote aanbod eens via de webshop. Hier ontdek je de vele opties. Kies bijvoorbeeld voor aluminium kettingen in diverse kleuren. Je hebt bijvoorbeeld de kans om dit gordijn in het groen, rood en geel maar ook subtieler zilvergrijs of zwart te kopen. Daarnaast kan je ook kiezen voor magneetgordijnen. Heb je je handen vol? Dat is geen probleem, want je loopt hier gewoon doorheen. De magneten zorgen ervoor dat het gordijn weer op zijn plek komt nadat je erdoorheen bent gelopen. Wil je overal in huis de insecten slimmer af zijn? Dan koop je ook raamhorren om bij al je ramen te plaatsen!

Plaats je bestelling eenvoudig en veilig

Bij Torresol hechten ze veel waarde aan jou als klant. Heb je dus vragen of opmerkingen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met de vriendelijke medewerkers. Ben je er eigenlijk al aan uit en heb je jouw favoriete vliegengordijn, al dien niet van kunststof, uitgekozen? Dan plaats je jouw bestelling eenvoudig. Alle betaalmogelijkheden zijn gratis en volkomen veilig. Bekijk de mogelijkheden dus direct op de website!

https://www.torresol.nl/