Design publish
Image default
Zakelijke dienstverlening

Belangen behartigen in de VvE uitbesteden

Niet iedereen heeft voldoende kennis van zaken om goede inbreng te hebben in vergaderingen en de belangen behartigen van de VvE. Als u als particulier lid bent van een VvE, dan komen er wellicht soms besluiten aan de orde waar u graag uw mening over wilt geven maar waarvoor het u simpelweg aan kennis ontbreekt om een goed oordeel te kunnen geven. U kunt dan uw belangen laten behartigen in de VvE door een externe deskundige. Die kan uw standpunt of dat van een groep bewoners verwoorden om op die manier de besluitvorming wellicht te beïnvloeden. Bedenk altijd dat als u niets zegt uw mening niet wordt gehoord. Wie zwijgt stemt toe, luidt het gezegde.

Bij wie kan ik advies krijgen over VvE zaken?

U kunt contact opnemen met Skymark VvE, gevestigd in Hoofddorp, voor het behartigen van uw belangen. Bij dit bedrijf werken deskundigen die u kunnen adviseren over zaken die in de VvE worden besproken. Of het nu gaat over het vervangen van de lift of het vernieuwen van het dak. Ook aanpassingen van het huishoudelijk reglement kunt u voor advisering voorleggen. Het huishoudelijk reglement moet bijvoorbeeld worden getoetst op frictie met de wet, de wet staat immers altijd boven dit reglement. Soms worden er echter bepalingen in opgenomen die in strijd zijn met de wet. Dit mag niet en u kunt de samenstellers hier dan op wijzen.

Nooit meer een onrechtmatig besluit door de VvE

Wilt u als VvE voorkomen dat er onrechtmatige besluiten worden genomen en de belangen behartigen van de mensen waarvoor dat nodig is? Laat u dan bijstaan door Skymark VvE. Zij bieden u precies de kennis en ondersteuning die u nodig heeft bij de belangen behartigen van de VvE. Ook het incasseren van de verplichte bijdrage voor de VvE kunt u uiteraard uitbesteden. Het bedrijf is gevestigd in Hoofddorp, maar verleent zijn diensten op het gebied van belangen behartigen voor de VvE door het hele land. U kunt direct contact opnemen als u bepaalde taken wilt uitbesteden. Meer informatie over de dienstverlening en ook de contactgegevens vindt u op hun website.

Gerelateerde artikelen

Logistiek expediteur in Rotterdam, uw bemiddelaar in transport

Meedenken over kantoormeubelen in Breda

Dit bedrijf maakt op een professionele manier waterwerken in Zuid-Holland