Design publish
Image default
Aanbiedingen

Van sanitaire cabines tot complete oplossingen voor uw kleedkamers

Behalve sanitaire cabines, is het voor de aankleding van kleedkamers vaak wenselijk om een groep garderobekasten en kleedkamerbanken te plaatsen. Bij Sistim Nederland BV kunt u terecht voor een complete oplossing voor wat betreft de aankleding van dat soort ruimtes. U kunt de ruimte compleet maken met een mooi wastafelblad het sanitaire gedeelte van deze ruimte waar ook de sanitaire cabines gevestigd zijn.

Soorten garderobekasten

De garderobekasten die door dit bedrijf geleverd worden, zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik in onder andere hotels, congrescentra, scholen, sportgelegenheden en kantoorgebouwen. De garderobekasten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en groottes. Ook is het mogelijk om deze aan te passen aan de kleur die voor uw onderneming wenselijk is. Alle garderobekasten zijn leverbaar met verschillende slottypemogelijkheden en zijn geplaatst op een onderstel met in hoogte verstelbare pootjes. Voor een vrijblijvende offerte op maat kunt u op de website van dit bedrijf het contactformulier onder het product naar keuze invullen. U kunt daar een korte beschrijving van uw wensen aangeven en een medewerker zal op basis van die gegevens contact met u opnemen.

Koop de benodigde producten

Om na het plaatsen van de sanitaire cabines en de garderobekasten uw kleedkamer compleet te maken, raden wij u aan een kijkje te nemen bij de diverse mogelijkheden op het gebied van kleedkamerbanken. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen zodat u dit ook wederom aan kunt sluiten op uw wensen. De laatste stap in het completeren van de inrichting van de kleedkamer, is het laten plaatsen van een wastafelblad. Er zijn ook daarin diverse opties. Weet u niet zeker wat voor u passend is? Ook dan is het verstandig om contact op te laten nemen met dit bedrijf en u te laten adviseren over de verschillende mogelijkheden. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt en uw sporters kunnen genieten van de luxe van een complete kleedkamer!