Design publish
Image default
Aanbiedingen

DeBusSpecialist: voor al uw personenvervoer

U bent bij DeBusSpecialist aan het juiste adres als u op zoek bent naar personenvervoer. Ons personenvervoer staan bekend als duurzaam en comfortabel waardoor u kunt rekenen op de beste kwaliteit. Wij staan voor iedereen klaar, hierbij maakt het niet uit of het gaat om een excursie, schoolreisje, een personeelsfeest of een ander dagje uit. Wij regelen het allemaal voor u. Hierbij kunt u zelf laten weten of uw voorkeur uitgaat naar functioneel of luxe. Waar u ook voor kiest, u krijgt altijd de comfortabele en veilige ervaring waar u op had gehoopt. Bovendien vinden wij het ook nog eens belangrijk om duurzaam te rijden, hierdoor hebben wij ervoor gekozen om CO2-beperkt te rijden. 

DeBusSpecialist: Touringcar voor bedrijven huren

U kunt bij DeBusSpecialist een touringcar voor bedrijven huren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een personeelfeest, bedrijfsuitje of een incentivereis. Wat is een betere manier om aan uw personeel te laten merken dat u hun harde werk en inzet enorm waardeert dan door het geven van een gaaf personeelsfeest of een gezellig bedrijfsuitje? Onze chauffeur is altijd de Bob waardoor iedereen optimaal kan genieten van het feest of uitje. Ook komt iedereen op deze manier altijd weer veilig thuis. Dit biedt een zorgeloze dag of avond voor iedereen. 

Limousine huren

Ook kunt u ervoor kiezen om een limousine te huren voor bijvoorbeeld een gala of een ander bijzonder feest of evenement. Zo kunt u bijvoorbeeld in echte luxe aankomen op uw eigen bruiloft met onze Lincoln stretch limousine van maar liefst negen meter lang. Hierin kunnen tot acht personen vervoerd worden en bent u de échte VIP bij een feestje. Geniet van de luxe met de leren J-seating en geniet van onbeperkte drankjes aan boord. Ook kunt u gebruik maken van de nieuwste films op ons LCD scherm of draai de mooiste nummers via het inbegrepen audiosysteem van de limousines. U kunt genieten van een fijne sfeerverlichting of droom weg bij een sterrenhemel. Wat de gelegenheid ook is, een limousine inhuren kan een ware verrassing zijn voor een ieder. Vraag een offerte aan om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor u.