Design publish
Image default
Recreation / Motorcycles

Een garage uit de omgeving van Ede die snel handelt

Mijn Jeep moest zo snel mogelijk naar een garage in de omgeving van Ede. Ik wilde laatst een rondje rijden met de Jeep, maar hij wilde maar niet opstarten. Dit was erg raar dus ik ging kijken waar het aan kon liggen. Ik zag ineens dat ik een kleine lek had zitten bij me motor en dat is zeker foute boel. Mijn garage waar ik normaal heen ga, was gesloten door bepaalde omstandigheden. Dus ik moest snel een andere vinden voor dit probleem.

Zo snel mogelijk een garage vinden in de buurt van Ede

Het voordeel is dat er genoeg garages in de omgeving van Ede zijn waar ik terecht kan. Maar het nadeel is dat niet iedere garage meteen hulp kan aanbieden. Ik had er al namelijk een paar gebeld en die zaten helemaal vol en konden mij niet verder helpen. Daarnaast waren sommige garages erg duur en vond ik dat zonde van mijn geld. Na een tijdje zoeken kwam ik bij Auto Totaal terecht. De website zag er keurig uit en de kosten waren ook niet al te hoog. Dus besloot ik hen te bellen en ik kon nog diezelfde dag met mijn Jeep even langskomen om te laten controleren.

Mijn auto is weer helemaal okay!

Mijn auto werd in de garage van Auto Totaal gezet en ze zijn er meteen naar gaan kijken. Er was een lekkage gekomen bij de olie slang waardoor ik een lek bij de motor had. Ze moesten mij vertellen dat de auto een paar dagen bij hen moest blijven. Maar ik kreeg wel een leenauto mee voor die tijd. Na een drie dagen kreeg ik een telefoontje dat mijn auto weer klaar stond om opgehaald te worden. Toen ik hem kwam halen was hij blinkend schoon en helemaal goed. Wat een goede service van deze garage.

Bekijk de website

Bent u op zoek naar een betaalbare garage in uw buurt? Bekijk dan eens de website van Auto Totaal voor meer informatie over alle soorten diensten die zij in hun garage kunnen doen.