Design publish
Image default
Banen en opleidingen

Netwerk, Cloud en Telecom (allround ICTer) Engineer

Netwerk, Cloud en Telecom (allround ICTer) Engineer

In deze functie ben je meestens bezig met het implementeren en migreren van VoIP-, Netwerk- en serveromgevingen bij onze klanten.
Je bent aan het werk bij klanten op locatie maar ook bij ons op kantoor om bijeen met collega’s de oplossingen in te sturen en te optimaliseren. Als allround ICT Engineer heb je een uitdagende en afwisselende baan in een snel groeiende lichaam met ambitieuze collega’s en een figuurlijk diversiteit aan ( consument ) relaties. Hieronder een totaalbeeld van veel voorkomende werkzaamheden:

Remote en onsite ( netwerk ) voogdij ;
projecten wegbrengen en aansluiting met externe leveranciers ;
ondersteuning tickets bewaken & verzorgen ;
zelfstandig werkplekken en apparatuur uitrollen ;
voip migraties uitvoeren ; mail migraties – office 365 functie-eisen :

Herken jezelf heb je minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je bent breedgeschouderd georiënteerd en hebt ruime ervaring met het inrichten en onderhouden van netwerken. Je bent gemotiveerd om nieuwe ontwikkelingen op het regio van ict goed in de gaten te detineren en weet het beste uit jezelf en anderen te halen. Ook ben je goed in het documenteren van je werk. Je bent een zelfstarter en hebt het bezitting om procesmatig en analytisch te denken. Positiviteit, teamspirit en de drive om beter te moeten wordt bedienen 123automatisering verder.
Dat is dan ook wat wij van de network, cloud en telecom engineer verlangen.
Hieronder een aantal skills die kritiek zijn om onze klanten goed te kunnen voorzien van technische oplossingen : kennen van windows server os kennen van windows desktop os kennen van voip is een pré je hebt ervaring met o. A. Hp proliant, lenovo, draytek, fortigate, hikvision, yealink, 3cx & ruckus wireless goede kennen van vpn, vlan, virtualisatie, tcp/ip en storage ;
kennen van microsoft azure en office 365 is een pré ;
je teruggetrokken de nederlandse taal op goed niveau ;
je bent analytisch sterk ;
je bent in het vermogen van een rijbewijs b
je bent gesetteld in de regio Utrecht

https://www.vindazo.nl/keywords/telecom-engineer.html

Gerelateerde artikelen

Biotech recruitment van uitzonderlijke kwaliteit

Opleiding voor medische pedicure in je omgeving

Recruiter te Mechelen