Design publish
Image default
Woningen

Sfeervolle shutters van Van Eyck

Raamdecoratie is van grote invloed op de sfeer van je interieur. Niet alleen bepaalt raamdecoratie de lichtinval, maar ook het materiaal en kleur van shutters of andere raambekleding spelen een grote rol. De juiste raamdecoratie zorgt voor een perfecte sfeer in huis. Ben je op zoek naar nieuwe shutters voor in huis? Lees dan vooral even verder, we vertellen je er graag meer over.

Shutters op maat

Soms heb je ramen in huis waar geen standaard shutters voor kunnen. In dat geval ben je dus aangewezen op shutters op maat. Een specialist in shutters is Van Eyck. Al meer dan 10 jaar is deze naam een begrip in zowel Nederland als België. Neem dus eens een kijkje bij deze partij. Hier koop je shutters waarvan je zeker weten jarenlang plezier van hebt. Bij Van Eyck kies je uit houten, aluminium en kunststof shutters in diverse kleuren en maten.

Shutters van Van Eyck

Ieder huis is anders en smaken verschillen. Precies om deze reden ben je bij Van Eyck aan het juiste adres voor maatwerk. Geef aan welke maat shutters je wenst en de specialisten van het bedrijf maken de shutters volledig op maat en geheel naar wens, zodat ze toepasbaar zijn op elk type raam. Er zijn allerlei opties mogelijk. Er zijn shutters voor dakramen, draai-kiepramen en zelfs voor kastdeuren. Denk alvast na over welk materiaal het beste past bij deze ruimte.

Lamelmaten

De shutters zijn in verschillende lamelmaten te bestellen: 63, 76, 89 en 114 mm brede lamellen. Kies je voor een landelijke uitstraling? Daar past een smalle maat goed bij. Voor een trendy interieur staan bredere lamellen mooi. Natuurlijk kun je zelf beslissen wat je het mooist vindt passen. Inspiratie opdoen? Bekijk de website dan eens, hier zie je verschillende sfeerfoto’s die jou wellicht op ideeën brengen!

Heb je nog vragen?

Benieuwd geworden? Neem een kijkje op de website om te zien of ook jouw ideale shutters ertussen staan. Wil je meer weten over de shutters? Of heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met de klantenservice van het bedrijf en je wordt verder geholpen.

https://www.vaneyckshutters.com/