Design publish
Image default
Woningen

Kostprijs ramen

 

Tochtvrije ventilatie.
Meertraps microventilator voor PVC ramen Als antwoord op de vraag van de markt presenteerde SIMPLEX de consumenten een meertraps microventilator die kan worden gebruikt om kunststof ramen uit te rusten. Als gevolg van het installeren van zo’n proverter, wordt de lucht in de kamer fris en vergeet je een fenomeen als tocht.

Wat is een meertraps microventilator
Een lichte draai aan de handgreep – en er vormt zich een kleine opening tussen de vleugel en het kozijn. De breedte kan variëren van 6 tot 20 mm. Afhankelijk van hoeveel je de lucht in de kamer wilt opfrissen, kun je kiezen uit vier ventilatiestanden. De microventilator is van buitenaf volledig onzichtbaar: hij verbergt zich in het kozijn, zonder het uiterlijk van uw raam te bederven.

Volgens de marketingmanager van de PVC-business van het bedrijf is het nu mogelijk om op elk moment van het jaar met een open raam te slapen, ook in de winter. In dit geval kunt u niet bang zijn voor verkoudheid. Een concurrentievoordeel van de uitvinding is de mogelijkheid van langdurige ventilatie zonder tocht.

Voordelen van microventilatie van kunststof ramen
Het installeren van een microventilator voor kunststof ramen verhoogt het verblijfscomfort in de kamer. De consument ontvangt de volgende bonussen:

 

✔ Door de constante luchtverversing neemt de hygiëne van de ruimte toe;
✔ Er treedt geen condensatie op;
✔ Elimineert de mogelijkheid van schade aan ramen door wind of tocht;
✔ In de winter kunt u het raam zo lang als u wilt open laten staan, zonder bang te hoeven zijn voor afkoeling van de kamer.

De meertraps microventilator kan zowel op draai- als uitzwenkvleugels gemonteerd worden. In dit geval kunt u de gewenste openingshoek van de vleugel uit vier mogelijke posities kiezen. De enige beperking is dat het niet op shtulp-ramen kan worden geïnstalleerd.

Microstep ventilator voor kunststof ramen.

Dit apparaat is een effectief alternatief voor spleetventilatie. Het feit is dat de modus voor sleufventilatie een aantal ongemakken heeft. Geluidsisolerend vermogen van het raam neemt af (van 30-35 tot 17-18 dB). De thermische isolatie van de kamer verslechtert ook. Bovendien zorgt de lucht die vanaf het niveau van de vensterbank naar binnen stroomt voor tocht.

Er is ook een psychologisch probleem met sleufventilatie: de advertentie vertelt over een raam waaruit het “niet waait”. Wanneer als gevolg van dichtheid condensatie op het glas verschijnt, raden fabrikanten aan om het raam regelmatig te ventileren, d.w.z. houd het open. In dit geval voelt de consument zich bedrogen. De meertraps microventilator lost al deze problemen op. De opening tussen het raam en het kozijn is zo klein dat ventilatie geen invloed heeft op de stilte en luchttemperatuur in de kamer.

Kostprijs ramen

Dubbel Glas Ramen Prijzen

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0079-prijzen-van-ramen.html