Design publish
Image default
Woningen

Een laminaatvloer is de ideale vloer om te kopen

Ben je van plan om een laminaatvloer te kopen? Dan maak je een verstandige keuze. Zo’n vloer heeft niet alleen een prachtige uitstraling, maar blijft ook nog eens lang mooi. Daar hoef je niet eens veel voor te doen, want de vloer is zo goed als onderhoudsvrij. Een regelmatige schoonmaakbeurt is voldoende en ook dit is heel eenvoudig. Het is dan ook niet gek dat laminaat niet meer weg te denken is uit het aanbod aan vloeren. In de meeste huizen kom je wel één of meerdere ruimtes met deze vloersoort tegen. Het is ook een ideale vloer voor huishoudens met kinderen en/of huisdieren, mede omdat de vloeren zo eenvoudig schoon te maken zijn. Kinderen en huisdieren maken immers zo nu en dan vlekken. Dan zijn onder andere tapijtvloeren minder ideaal.

Koop je vloer bij een woonwinkel die een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt

Wil je een laminaatvloer kopen en woon je in Hilversum of omgeving? Ga dan eens langs bij Vivante Bekenkamp. Bij deze woonwinkel profiteer je namelijk van een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Je koopt een topkwaliteit vloer, zonder daar de hoofdprijs voor te betalen. Op veel vloeren krijg je tot wel 25 jaar garantie. Je weet dus zeker dat je lang van je nieuwe vloer zult genieten. De vloeren zijn kras- en vochtbestendig en verkleuren niet. Ze blijven dus in ieder geval lang mooi. Doordat ze zo betaalbaar zijn, hou je bovendien geld over voor de rest van je inrichting. Ook hiervoor ben je bij Vivante Bekenkamp aan het juiste adres, want je kunt bij deze woonwinkel in Hilversum veel meer dan alleen een laminaatvloer kopen.

Vraag de experts van deze woonwinkel om advies

Twijfel je tussen verschillende vloeren of weet je helemaal niet welke laminaatvloer je het best kunt kopen? Dan voorzien de experts van Vivante Bekenkamp je graag van advies. Ga eens langs in de showroom of neem telefonisch contact met hen op. Ze helpen je hoe dan ook graag verder, want klanttevredenheid staat bij deze woonwinkel hoog in het vaandel.

https://www.vivante-bekenkamp.nl/