Design publish
Image default
Woningen

Dé aankoopmakelaar in Sittard-Geleen

Een huis kopen in Geleen is een grote stap waarbij veel komt kijken. Ratio versus emoties en gevoel. Gelukkig is er de Makelaar van de Koper, een aankoopmakelaar uit Geleen die u kan ondersteunen bij het zoeken, vinden en vooral veilig aankopen van uw nieuwe woning. Wil u weten waarmee de makelaar van de koper u kan helpen? Lees dan onze blog.

Wat doet een aankoopmakelaar?

Als woningzoekende deelt u uw woningwensen en gaat samen met ons woningen bezichtigen in de omgeving Geleen. Uw aankoopmakelaar houdt rekening met zaken als bestemmingsplannen, verborgen gebreken en kijkt kritisch naar het ontroerend goed. Uw aankoopmakelaar uit Geleen zorgt ervoor dat u zowel subjectief als objectief nar de te bezichtigen woning kijkt. Wanneer u verlieft wordt op de woning, maakt uw makelaar een aankooptaxatie. De aankoopmakelaar uit Geleen is bekend met de lokale woningmarkt en kan daardoor een passende taxatie opstellen die aansluit bij de woningwaarde van de straat en wijk. 

Aankoopmakelaar Geleen

Tot slot helpt de makelaar van de koper u met de onderhandelingen. Uw belangen staan hierin uiteraard bovenaan. Bij de makelaar van de koper wordt u van A tot Z ondersteund bij het kopen van een huis in gemeente Sittard-Geleen. Omdat uw aankoopmakelaar in Geleen enkel uw belangen behartigt, weet u zeker dat u centraal staat en een goede prijs voor uw woning zult betalen.

https://voornmedia.nl/wp-content/uploads/2020/06/person-holding-black-pen-1109541.jpg