Design publish
Image default
Bedrijven

Ruim assortiment grafmonument in Rotterdam

In Rotterdam hebben wij een erg ruim assortiment aan grafmonumenten. Er zijn diverse soorten grafmonumenten beschikbaar. Wanneer een dierbaar iemand van u overlijdt is het erg begrijpelijk dat u kieskeurig kijkt welk grafmonument u wilt. Daarom bieden wij een zeer ruim assortiment grafmonumenten in Rotterdam aan. Er zijn erg veel verschillende soorten grafmonumenten die ieder weer andere types hebben. 

 

Soorten grafmonumenten

Zoals gezegd zijn er erg veel verschillende soorten grafmonumenten. Ook de prijzen hiervan zijn afhankelijk van uw wens erg variërend. Een mogelijke optie als grafmonument in Rotterdam is bijvoorbeeld een algemeen graf. U kunt een grafmonument uitkiezen die u zelf mooi vindt. Verder heeft u bijvoorbeeld de optie om te kiezen voor een mausoleum. Ook zijn er diverse soorten grafstenen en heeft u de mogelijkheid een kindergraf te kiezen. Omdat wij het erg belangrijk vinden met iedereen rekening te houden hebben we algemene grafmonumenten beschikbaar, maar ook grafmonumenten en grafstenen die in bepaalde culturen erg bruikbaar zijn. Zo biedt het ruime assortiment bijvoorbeeld ook Chinese grafmonumenten en Islamitische grafstenen aan. Naast grafstenen zijn er uiteraard ook andere soorten grafmonumenten. Een andere goed voorbeeld hiervan is een zogeheten grafsymboliek. Bij een grafsymboliek kan er eigenlijk iets naar keuze worden uitgebeeld door middel van beelden. U kunt het eigenlijk zien als een soort standbeeld. Er zijn erg veel verschillende soorten grafsymbolieken. 

Particulier of familiegraf

Ook zijn er particuliere graffen. Bij een particulier graf is het zo dat de persoon die de rechthebbende is tevens het recht heeft te beslissen wie er in het graf komt te liggen. Het is mogelijk dat gemeenten graffen zoals dit weg geven wanneer iemand hier om vraagt. Bij familiegraffen kan het zo zijn dat bijvoorbeeld broers, man en vrouw of man, vrouw en kinderen bijenkaar liggen. In veel gevallen is het hierbij zo dat de personen die in de graf liggen dan ook de zelfde achternaam hebben. Bij familiegraffen is het vaak erg duidelijk te zien dat de overleden personen die er liggen familie van elkaar zijn. Met een ruim assortiment aan grafmonumenten in Rotterdam heeft u ook de optie bij familiegraffen bijvoorbeeld specifieke designs te laten maken zoals hartjes als grafstenen of andere monumenten. Grafsymbolieken zijn populaire opties. Sommige mensen kiezen er voor gewoon de naam, achternaam, geboortedatum en overlijdensdatum op de grafsteen te laten schrijven, maar sommige mensen hebben er ook graag een aantal zinnetjes bij. Dit is afhankelijk van uw eigen wens.

https://www.andersgedenkmonumenten.nl/grafstenen-rotterdam