Design publish
Image default
Bedrijven

Lees dit voor je begint met verbouwen

Ga je een verbouwing doen in of rondom het huis  dan is dat altijd spannend, of dit nu gaat om het verbouwen van één kamer of een hele renovatie. Hoe dan ook moet je er rekening mee houden dat  het best wel eens wat kan gaan kosten. Onze nummer 1 tip is dus om ervoor te zorgen dat je een flinke buffer hebt opgebouwd voor de aankomende klus. Het laatste dat je wilt is dat je het bedrag niet kunt ophoesten. Om dat te voorkomen geven we jou in ieder geval nog meer tips die ervoor zorgen dat dit bedrag zo laag mogelijk uitvalt.

 

Kosten besparen voor een verbouwing

 

Tip 1.

Kijk of je zelf nog materialen hebt. Een pot verf of een bakje spijker, alles wat je zelf hebt drukt de kosten en is mooi meegenomen. Misschien heb je nog familie of vrienden die iets kunnen missen.

 

Tip 2.

Wat kun je zelf allemaal? Nu moet je met twee linkerhanden niet verwachten dat je een compleet nieuw badkamer kunt installeren, maar er is vast iets wat je kunt doen. Het opruimen van de achtergebleven rotzooi, behang van de muur halen enzovoorts. Alles wat je zelf doet hoef je niet uit te besteden en steek je direct in je eigen zak.

 

Tip 3.

Een van de betere tips. Bij een verbouwing komt nu eenmaal veel afval vrij. Vaak bieden bouwbedrijven een service aan waarbij zij zich over het afval ontfermen, alleen betaal je hier een vrij hoog bedrag voor. Ga je zelf een bouwcontainer huren, dan ben je goedkoper uit. Een bouwcontainer huren kan al vanaf een fractie van de prijs dat een verbouwbedrijf je vraagt.

 

Tip 4.

Een verbouwbedrijf inschakelen is iets waar je niet onder uit komt, zeker niet als je wilt dat alles goed gebeurd. Let hierbij goed op. Niet ieder bedrijf hanteert dezelfde kosten voor dezelfde klusjes. Je doet er daarom verstandig aan om verschillende offertes op te vragen. Zo heb je zelf de kaarten in handen en maak je de beste keuze.

 

 

https://www.afvalcontainersvlk.nl/bouwcontainer-huren/