Design publish
Image default
Bedrijven

Top 5 merken voor bedrijfskleding

Zoek je goede bedrijfskleding, die je kunt bedrukken met jouw bedrijfslogo en bedrijfsnaam? Dan is het belangrijk om kritisch te zijn en te kiezen voor een betrouwbaar bedrijfskledingmerk. In dit blog hebben we de vijf beste merken werkkleding voor je op een rijtje gezet.

1. Lemon & Soda

Een van de bekendste en ook beste merken bedrijfskleding, is het fameuze merk Lemon en Soda. Lemon en soda, in het Engels ook bekend als Lemon and Soda of Lemon & Soda, is om meerdere redenen erg populair bij ondernemingen, als leverancier van bedrijfskleren. In de eerste plaats valt Lemon en Soda als merk positief op door de grote collectie bedrijfskleding van topkwaliteit. In het assortiment van Lemon en Soda vind je jassen, polo’s, vesten, hoodies, jurken, werkbroeken en overalls in allerlei kleuren, stijlen en varianten.

Naast de enorme keuze en de kleurenvariatie vallen in de tweede plaats de scherpe prijzen van Lemon en Soda op. Je kunt bij Lemon en Soda relatief voordelige kwaliteitskleding kopen voor je medewerkers en hier zo op een slimme manier op besparen!

2. ID Identity

Een ander topmerk in de branche van bedrijfskleding is ID Identity. ID Identity is bij werkgevers om meerdere redenen geliefd als kledingleverancier. ID Identity is een van oorsprong Deens merk, dat bij het ontwerpen van werkkleding vooral rekening houdt met koude en natte omstandigheden. De kleding van dit bedrijf is daarmee ook ideaal geschikt voor Nederlandse bedrijven. Kenmerkend voor ID Identity werkkleding is de hoge kwaliteit stoffen die gebruikt worden voor shirts, jassen, hoodies, sweaters, vesten en andere kledingstukken die in het bedrijfsleven veel gedragen worden. Vrijwel alle bedrijfskleding van ID Identity is dan ook op 60 graden wasbaar, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de kledingstof.

Net als bij het merk Lemon en Soda is het mogelijk om de kleding van ID Identity te voorzien van je eigen bedrijfsnaam en natuurlijk een logo. Zo kun je jouw bedrijfskleding volledig personaliseren en zo nog meer opvallen!

Werkkleding

3. Craft

Een relatief duur, maar 100 procent betrouwbaar kledingmerk voor het bedrijfsleven is het bekende merk Craft. Een van de grootste pluspunten van het assortiment bedrijfskleren van Craft is de enorme keuze die er is aan allerlei soorten werkkleding. In elke categorie kleding is er een brede keuze, terwijl de kleurvariaties groot zijn. Er valt dus genoeg te kiezen voor kritische werkgevers.

Als tweede pluspunt noemen is de kledingkwaliteit. Craft bestaat uit drielaagsstoffen, die optimaal ventileren en zorgen voor een efficiënt vochttransport.

4. Workman

Het topmerk Workman mag niet onvermeld blijven in een top 5 met aanbieders van werkkleding. De werkbroeken, werkjassen, truien en shirts van Workman zien er basic uit, maar zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit. Er is gekozen voor de beste stoffen, die ervoor zogen dat personeel in de zwaarste werkomstandigheden toch goed het werk kan uitvoeren.

Alle werkkleding van Workman is voordelig te bedrukken met je eigen bedrijfslogo, bedrijfnaam en natuurlijk een slogan of tekst. Wat ons betreft is Workman dan ook een absolute aanrader als je op oek bent naar betrouwbare en comfortabele bedrijfskleding.

5. Projob

Zweedse kledingmerken staan bekend om hun superieure kwaliteit, comfort en functionaliteit. Projob werkkleding is een van de beste Zweedse merken in de branche. De bedrijfskleding van Projob onderscheidt zich door het pasgemak, de strakke uitstraling en het draagcomfort.

Fijn aan Projob bedrijfskleding is ook het ruime assortiment dat Projob aanbiedt. Neem eens een kijkje en bestel hier jouw bedrukte bedrijfskleding voor een scherpe prijs!