Design publish
Image default
Zakelijk

Hotspot Den Haag en meer

Den Haag is één van de bekendste hotspots in Nederland. Je kan er makkelijk een dag vol leuke activiteiten plannen en op het eind naar een van de vele mooie restaurants om lekker een hapje te eten. Wanneer er wordt gesproken over een hotspot aan eetgelegenheden, praten we onder anderen over Den Haag

 

Ga naar de food hallen als een hotspot in Den haag

Foodhallen ken je waarschijnlijk vanuit Amsterdam, maar niets is minder waar, want ook Den Haag heeft ze! Na een heerlijk dagje winkelen kan je gelijk door naar de welbekende Foodhallen, deze mooie hotspot bevindt zich in hartje Den Haag. Van verse sushi tot verschillende soorten pizza’s en de altijd goede klassieke burgers!

 

De hotspot hot pink Mama Kelly in Den Haag

Als je een echte foodie en food blogger bent, mag je MaMa Kelly niet missen. Dit restaurant staat bekend om haar overweldigend volledig roze interieur in Amsterdam. Sinds vestigen ze zichook in hotspot Den Haag, maar dan met een zwart- en witte interieur.

 

Een kleine nadeel en vooral grote voordeel aan dit restaurant, je hebt er maar twee keuzes, namelijk kreeft of kip. Ideaal voor de mensen met keuze stress, minder leuk als je houdt van gevarieerd eten.

 

Fratelli in Den Haag

Wanneer je hart uitgaat naar pizza en pasta, valt restaurant Fratelli niet te missen! Deze Italiaanse keuken die trouw blijft aan zijn roots vind je op loopafstand van Het Binnenhof in Den Haag. De heerlijke gerechten worden gemaakt door uitermate geschoolde chefs. Dat wordt smullen!

 

Hot King in Den Haag

Dit Chinese restaurant mag je zeker niet missen wanneer er wordt gesproken over hotspot Den Haag. Dit restaurant specialiseert zich namelijk in de bekende oosterse Sichuan keuken.

 

Hot King schotelt diverse kleine gerechten voor en heeft voor ieder wat om uit te kiezen. Je kan er dus met iedereen naar toe, ze bereiden namelijk vis, vlees, kip en vegetarische gerechten.

 

Met al deze goeie hotspots kan je makkelijk een dag vertoeven in Den Haag.