Design publish
Image default
Bedrijven

Hoe maak je jouw Sims 4 huis perfect

Het maken van een huis in Sims 4 is erg belangrijk. Het is de eerste stap in het leven van jouw digitale gezin. Deze tekst zal bestaan uit twee kopjes, de buitenkant van jouw huizen zoals de vorm, stenen en gevelwerken. Kopje twee zal gaan over de binnenkant, zoals het meubilair, het behang en de versieringen. Wanneer je deze tips volgt zullen je huizen stralen als nooit tevoren.

De buitenkant van jouw huis

Het eerste waar je mee begint in natuurlijk de buitenkant van je huis, specifiek de vorm. Het is belangrijk dat je bij de vorm nadenkt over de inrichting. Het maken van een ronde kamer zal er aan de buitenkant vast erg leuk uitzien maar wanneer je gaat inrichting zul je spijt hebben. Ook is de verleiding om een overdreven groot huis te maken waarschijnlijk aanwezig. Toch is het fijner om een wat kleiner huis te hebben, je zult anders eindigen met lege ruimtes.

Bij de stenen voor je huis zou ik bedenken wat voor stijl jouw huis gaat zijn. Een oud huis heeft andere stenen dan een modern huis.

Tot slot ziet het er leuk uit als je de gevel wat aankleedt. Zet wat plantjes neer, plaats een mooie deur met een trappetje ernaartoe, leef je uit.

De binnenkant van jouw huis

Voor de binnenkant van je huis is het belangrijk dat deze rust uitstraalt. Plaats dus niet teveel meubilair want hier zal je in verdrinken. Zorg ook dat alles binnen een aantal kleuren en thema’s vallen.

Dit geldt ook voor het behang. Kies bij voorkeur licht en rustig behang. Kies je wel voor een kleur of een druk patroon, maak de rest van de kamer dan rustiger.

Tot slot fleur je je huis enorm op met versieringen. Hier heb je bovendien ruimte voor als je je huis rustig hebt ingericht. Hang wat schilderijen op, zet wat beeldjes neer. Kortom, maak je huis eigen.