Design publish
Image default
Bedrijven

Talenten benutten door een 1-daagse training voor hr-manager te volgen in Noord-Holland

L&D Support Nederland is een bedrijf in Haarlem dat verschillende trainingen aanbiedt op basis van de Profilizer Methode. Je kunt bij hen certificeringstrainingen en cursussen volgen voor hr-professionals die gericht zijn op het optimaal benutten van de talenten van werknemers binnen een bedrijf. Alle tools die tijdens de trainingen gebruikt worden, zijn gevalideerd op Europees niveau. De trainingen zijn gericht op verschillende functies. Denk hierbij aan een loopbaancoach, hr-adviseur, hr-manager of organisatieadviseur. Zo kunnen jij en jouw team bijvoorbeeld een 1-daagse training voor een hr-manager volgen in Noord-Holland bij deze specialist. Ben je benieuwd naar de inhoud van de trainingen? Lees dan zeker verder!

Welke onderwerpen komen aan bod tijdens deze training?

Met een 1-daagse training voor een hr-manager bij L&D Support Nederland in Noord-Holland krijg je meer inzicht in de talenten en competenties van werknemers binnen jouw bedrijf of van potentiële werknemers. Zo kun je bijvoorbeeld mismatches bij aanname voorkomen. Ook wanneer je de ontwikkeling van werknemers wilt ondersteunen, de veerkracht van medewerkers wilt vergroten of wilt inzetten op verzuimreductie, is deze training zeer geschikt. Daarnaast zijn ook het verbeteren van onderlinge samenwerkingen, het optimaliseren van teamprestaties en het voorkomen van conflicten op de werkvloer belangrijke onderwerpen.

Neem direct contact op en bespreek jouw wensen

Wil je ook inzetten op teamoptimalisatie? Volg dan een 1-daagse training voor een hr-manager bij dit bedrijf in Haarlem, Noord-Holland. Bekijk hun website voor meer informatie of neem contact met hen op via de contactgegevens op hun website. Zo kun je jouw wensen bespreken en vragen stellen en krijg je meer informatie over de mogelijkheden. Ook kun je direct een plek voor een training reserveren of een afspraak maken voor een demo. Zo krijg je een goed beeld van de verschillende trainingen en kun je bepalen of dit past bij jouw bedrijf en werknemers.