Design publish
Image default
Vakantie

Organiseer een groepsvakantie bij deze groepsaccommodatie in Gelderland

Bent u van plan om een onvergetelijk schoolkamp, familieweekend of vriendenweekend te organiseren in Gelderland? Bij De Aalbertshoeve in Ermelo vindt u alles waar u naar op zoek was. De prachtige groepsaccommodatie is gelegen in de natuurrijke en groene omgeving van de Veluwe in Gelderland. U kunt hier heerlijk samen wandelen, fietsen of zwemmen. Jong én oud zal zich zeker vermaken in de omgeving, omdat er meer dan genoeg te beleven is. Ook op de accommodatie zelf verveelt u zich niet snel. 

Diverse verblijven voor een succesvol familieweekend

Op zoek naar een geschikte accommodatie voor een geslaagd familieweekend? Dan bent u bij deze groepsaccommodatie in Gelderland aan het juiste adres. U heeft hier de keuze uit drie verschillende accommodaties voor uiteenlopende groepsgroottes. U kunt kiezen uit accommodatie de Deel die geschikt is voor 86 personen, accommodatie Kamphuus die geschikt is voor 53 of personen of voor accommodatie ‘t Schot die geschikt is voor maximaal 44 personen. U boekt een verblijf vanaf 30 personen. 

Ideaal voor goed én slecht weer

In Nederland bent u natuurlijk nooit helemaal zeker van het weer. Gelukkig is De Aalbertshoeve voorzien van genoeg mogelijkheden om u een dag in of rondom het huis te vermaken. De accommodaties zijn uiteraard voorzien van standaard zaken, zoals genoeg bedden, stoelen, tafels en sanitaire voorzieningen. Maar u vindt hier ook een tennistafel, een tafelvoetbalspel, een sjoelbak en een tv met een dvd-speler. Wanneer het zonnetje doorkomt, kunt u buiten op het terras genieten van het heerlijke weer. U kunt zich buiten ook vermaken met een sportveld dat voorzien is van een volleybalnet en voetbaldoelen. Daarnaast vindt u hier ook een schommel, wip en trampoline waar kinderen zich een hele middag kunnen vermaken. 

Reserveer een van de geweldige accommodaties

Heeft u een keuze kunnen maken voor een van de sfeervolle verblijven van De Aalbertshoeve? Reserveer dan direct uw verblijf online bij deze groepsaccommodatie in Gelderland. Ga naar de site, check de beschikbaarheid en boek direct. U kunt uw boeking ook reserveren door te bellen of het contactformulier in te vullen.

Gerelateerde artikelen

Verschillende single groepsreizen naar diverse mooie bestemmingen