Design publish
Image default
Aanbiedingen

Een schaduwdoek op maat kopen? Kies voor een specialist

Een schaduwdoek aanschaffen is een aankoop voor jaren als het goed is. Want koop je een budgetvariant en/of denk je niet voldoende na over een juiste bevestiging? Dan kan het makkelijk zo zijn dat je schaduwdoek al snel aan vervanging toe is. En dat is natuurlijk zonde. Het advies is dan ook om je schaduwdoek op maat, harmonicadoek of andersoortig schaduwdoek uitsluitend bij een gerenommeerd bedrijf aan te schaffen die alleen werkt met hoogwaardige schaduwdoeken. Een bedrijf dat zich hier helemaal op heeft toegelegd is Schaduwdoeken.nl. Inmiddels kan dit bedrijf dat onder meer schaduwdoeken op maat levert, zich met de jarenlange ervaring een expert op gebied van schaduwdoeken noemen.

De werkwijze bij een schaduwdoek op maat

Voldoet een standaardmaat schaduwdoek niet? Dan kiezen veel mensen voor een schaduwdoek op maat. In het atelier in Doetinchem werken zeer kundige naaisters die het altijd een leuke uitdaging vinden om afwijkende maten schaduwdoeken te maken. Bij het maken van het schaduwdoek (of harmonicadoek) worden uitsluitend kwalitatieve materialen gebruikt. Het doel van het bedrijf is tenslotte dat de consument zo lang mogelijk kan genieten van het gekochte harmonicadoek of ander soortig schaduwdoek. Vandaar dat ze ook altijd klaar staan om vragen te beantwoorden van de consument. Het is zelfs mogelijk om een bezoekje te brengen aan het atelier zodat je kunt zien hoe de doeken geproduceerd wordt. Dit dient wel op afspraak te gebeuren.

Twee merken schaduwdoeken

Er wordt met twee merken gewerkt die beide een zeer goede reputatie hebben. Ook voor de toepassing als harmonicadoek zijn deze geschikt. Er wordt gewerkt met het merk Sunfighters. Dit merkt biedt twee varianten schaduwdoeken: één met een waterdichte stof en de ander met een waterdoorlatende stof. De doeken zijn gemaakt voor weer en wind want ze zijn extra verstevigd met een band van bijna 40 mm zodat het inscheuren voorkomt. Het andere merk is Smart Shade Sail. Deze biedt een kwalitatief waterdoorlatend schaduwdoek.