Design publish
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat een prefabmal maken van ieder onderdeel van uw bouwproject

Wanneer u als aannemer een bouwproject uitvoert, dan moeten er vaak verschillende standaard objecten worden geplaatst. Denk aan een muur, een balk of een plafond. Hiervoor kunt u een prefabmal van Construx gebruiken. Deze mal wordt gevuld met beton. Als het beton is gehard, wordt de mal verwijderd en is het object gemaakt in de juiste vorm en de juiste maten. Dit is een zeer efficiënte manier van bouwen. Hiermee kunt u ook een deel van een bouwproject prefab afleveren op de bouwplaats door bepaalde objecten in een fabriekshal te vervaardigen en niet op de bouwplaats. Deze prefab manier van bouwen wordt steeds populairder, mede vanwege de terugdringing van de uitstoot van stikstof en andere schadelijke stoffen.

Wat zijn de voordelen van een prefab mal?

Een prefabmal geeft u de mogelijkheid om uniform te bouwen. Als u een blok eengezinswoningen moet bouwen, dan is het wel zo prettig als alle woningen er hetzelfde uitzien. Aan de buitenkant lukt dat meestal wel, zeker als er gebruik wordt gemaakt van metselwerk. Maar binnen is het soms een ander verhaal. Daar komt het er op aan om alle muren, vloeren, balken en andere objecten identiek te laten zijn. Dat lukt een stuk beter als u gebruikmaakt van een prefabmal. Zo worden de bouwers immers gedwongen om het huis te voorzien van objecten in de juiste maten. Er kunnen geen fouten worden gemaakt. Ook voor bijzondere objecten zoals een betonnen trap kan prima een prefabmal worden ingezet. Zo kan een trap gemakkelijk worden geplaatst en zal hij qua vormgeving strak volgens de bouwtekening zijn.

Vraag een offerte bij de specialist in prefab mallen

Bij Construx kunt u terecht voor het laten maken van een prefabmal. Deze wordt conform uw wensen gemaakt en afgeleverd op de bouwplaats of een andere locatie die u wenst. De contactgegevens en meer informatie over de dienstverlening is te vinden op de website.

https://www.construx.eu/nl/