Design publish
Image default
Aanbiedingen

Fietsenmaker Deventer – bij schade aan uw fiets

Heeft u een lekke bank of een slag in uw wiel? Dat is erg vervelend! De reparatie kost u veel tijd en moeite wanneer u zelf de handen uit de mouwen steekt. Maar het is geen optie om hiermee verder te rijden omdat de schade daardoor alleen maar erger wordt. Roto tweewielers biedt als fietsenmaker in Deventer de perfecte oplossing. Sinds kort kunt u profiteren van een mobiele fietsenmakers service bij u aan huis. Handig als u zelf niet in staat bent met uw kapotte fiets naar de werkplaats in Deventer te komen.

Reparatie, advies en nieuw kopen

Naast de vele voordelen die wij onze klanten bieden hebben onze monteurs de juiste knowhow in huis om complexe reparaties uit te voeren. Ook wanneer uw voertuig na een ongeluk nauwelijks nog te herkennen is zullen de experts een vakkundig advies geven welke mogelijkheden er voor u zijn. In sommige gevallen is het kopen van een nieuwe of tweedehands fiets de beste oplossing waarin onze adviseurs verder kunnen helpen.

Bent u nog niet vertrouwd met onze uitstekende service? Hieronder staan de punten waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

  • Vervangend vervoer als uw tweewieler gerepareerd wordt.
  • Een gratis haal en breng service van uw fiets, e-bike of scooter, binnen een straal van 20km is dit gratis.
  • Binnen een straal van 15 km komen onze monteurs bij u aan huis om de tweewieler te repareren.
  • U krijgt een melding per SMS als de reparatie klaar is.

Voorkom vroegtijdig schade

Een echte aanrader is daarnaast de onderhoudsservice van Roto tweewielers. De specialisten zorgen ervoor dat mogelijke schade op tijd ontdekt wordt en er in zulk geval een oplossing bedacht wordt. Wij adviseren daarom ook aan uw tweewieler tenminste een keer per jaar bij ons langs te brengen voor een onderhoudsbeurt. Zo voorkomt u op tijd slijtage, zowel voor uw standaard fiets als voor e-bikes en scooters. Wij zorgen er op die manier voor dat u nog heel wat veilige kilometers op uw tweewieler kunt rijden. Bekijk de mogelijkheden op onze website of kom langs in onze fietsenmakers werkplaats in Deventer.

https://www.rototweewielers.nl/