Design publish
Image default
Recreation / Motorcycles

Kartonnen dozen in alle soorten en maten

Kartonnen dozen zijn bij de Dozenhal te krijgen in allerlei soorten en maten. We hebben nieuwe en gebruikte dozen voor onze klanten. Deze nieuwe dozen zijn alvast geproduceerd zodat ze zo snel mogelijk vervoerd kunnen worden naar onze klanten wanneer ze besteld worden. Daarnaast hebben we gebruikte dozen die wat milieuvriendelijker zijn. Deze gebruikte dozen hebben namelijk al het transport van producten een keer meegemaakt, maar eigenlijk nog in prima staat zijn om het nog een keer te doen. Weggooien vinden we dan zonde, dus bieden we deze dozen aan tegen een lagere prijs. Het is bovendien ook mogelijk om gloednieuwe dozen op maat te laten maken, wanneer we de gewenste afmetingen niet op voorraad hebben. 

Kartonnen dozen van de Dozenhal

Kies voor de Dozenhal wanneer u op zoek bent naar kartonnen dozen voor uw producten om in te pakken en te vervoeren. Doordat we een enorm grote voorraad hebben zijn we vaak in staat om de zending de dag te versturen nadat de getekende offerte binnenkomt, razendsnel dus! Dit heeft er ook mee te maken dat we gebruik maken van eigen transport, dus kunnen we rekenen op onze chauffeurs die ervoor zorgen dat de levering zo snel mogelijk plaatsvindt. Op het moment hebben we al meer dan 10 000 nieuwe en gebruikte dozen in onze voorraad zitten! Daarom zijn we er wel van overtuigd dat de meeste klanten binnen enkele minuten al gevonden hebben waar ze naar op zoek zijn. 

Stap voor stap

We zullen even uitleggen hoe u stap voor stap in bulk kartonnen dozen bij de Dozenhal kunt bestellen. Het eerste wat u doet is de gewenste afmetingen van uw dozen invoeren, en welk aantal u nodig heeft. Het algoritme op onze website gaat dan op zoek in onze voorraad naar de dozen die precies voldoen aan uw zoekopdracht, en de dozen die er goed in de buurt komen. Zo heeft u gelijk keuze uit meerdere opties. Zodra u gekozen heeft ontvangt u van ons een offerte op maat, die binnen één werkdag in de e-mail komt, en alles wordt geleverd zodra u akkoord gaat!

Gerelateerde artikelen

Jouw mooiste dag op de mooiste locatie

Elektrische scooter leasen online

Rijschool Nootdorp Coach